Global Spring: Ossi Raippalinna

Läs mer på finska.

Mer information: Eeva Hohti, eeva.hohti@uniarts.fi 

Global Spring 13.-17.5.2024

Global Spring är en årlig festival med studenter, lärare, alumner och särskilda gäster som representerar Sibelius-Akademins Global music ut­bild­nings­pro­gram. Ut­bild­nings­pro­gram omfamnar pluralistiska, flytande tillvägagångssätt till ljud, kultur och identitet och skapar nya hybridmusikaliska rum genom interkulturell dialog och samarbete. Årets festival har det speciella temat slagverk och rytm. Förvänta dig en fest av dynamiska, innovativa och inspirerande konserter med artister från hela världen som firar mångfalden på vår planet.

Se alla evenemang här

Totalrenovering av Mannerheimvägen

Tillgången till Musiikkitalo från Mannerheimvägen kommer att vara svår. Vi rekommenderar att du tillåter tillräckligt med tid för din ankomst och använder ingången på sidan av Kansalaistori om möjligt. Enligt aktuell information kommer infarten till Mannerheimvägen också att vara i bruk under hela renoveringen, men gångvägarna kan ibland vara utmanande.

Vi rekommenderar att du följer de officiella informationskanaler för renoveringsprojektet, där du kan hitta den senaste informationen.

Tid

16.5.2024 kl 19:30 – 20:30

Plats

Black Box

Mannerheimintie 13

00100 Helsinki

Musikhuset

Biljetter

Fritt inträde

Plats på kartan

Se vägbeskrivning