Musiikkikasvatuksen, jazzin ja kansanmusiikin tohtorikoulu ja tutkimusyksikkö MuTri

Vastaamme tohtorikoulutuksesta ja tutkimuksesta Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikkikasvatuksen, jazzin ja kansanmusiikin osastolla.

Esittely

Koordinoimme ja hallinnoimme Sibelius-Akatemian Musiikkikasvatuksen, jazzin ja kansanmusiikin osaston jatkokoulutusta ja tutkimustoimintaa sekä kehitämme aineryhmien ja akatemioiden välistä tohtorikoulutusta ja tutkimusta. Osaston jatkokoulutuksen ohjaus tapahtuu pääosin kuudessa aineryhmässä (Global Music, jazz, kansanmusiikki, musiikkikasvatus, musiikkiteknologia sekä taidejohtaminen ja yrittäjyys). Tohtorikoulussamme on noin 70 opiskelijaa kolmessa koulutusohjelmassa (taiteilija-, tutkija- ja soveltajakoulutus).

Olemme monitieteinen ja -taiteinen verkosto, jonka aineryhmillä on itsenäiset tohtoriseminaarit ja omat tutkimusprofiilinsa. MuTri on tutkimusyksikkö, jossa työskentelee eri uravaiheissa olevia tutkijoita. Meillä toimii myös useita ulkopuolisen rahoituksen tutkimushankkeita. Opiskelijoillamme ja tutkijoillamme on mahdollisuus suuntautua laajasti musiikin sekä sitä ympäröivien erilaisten ilmiöiden ja yhteiskunnan tutkimukseen.

Sijainti

Yhteystiedot

  • Toni-Matti Karjalainen

    Professori, taidejohtaminen ja yrittäjyys, MuTri-tohtorikoulu, Sibelius-Akatemia
    +358503574047
    toni-matti.karjalainen@uniarts.fi

Katso tohtorikoulutuksen esittelyvideo

Tutustu tutkimukseemme ja koulutukseemme

Keitä olemme?

Professorit

Lehtorit

Tutkijat

Tohtoriopiskelijaksi meille

Tutustu julkaisuihimme

Yhteystiedot