Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Jatkuvan oppimisen koulutus- ja palvelukokonaisuus

Taideyliopisto tarjoaa vapaan taiteen kentän ammattilaisille räätälöityä työelämäkoulutusta ja -ohjausta maksuttomasti vuosina 2023–2025.

Kuvituskuva

Esittely

Kulttuurialan kestävä tulevaisuus – Jatkuvan oppimisen koulutus- ja palvelukokonaisuus -hankkeessa kehitetään ja toteutetaan erityisesti kulttuurialan vapaan kentän toimijoille räätälöityä työelämäkoulutusta ja -ohjausta syksystä 2023 alkaen. Kaikki kokonaisuuteen kuuluvat opinnot ja palvelut ovat osallistujille maksuttomia.

Jatkuvan oppimisen koulutus- ja palvelukokonaisuus tarjoaa kasvuympäristön uudenlaisen yhteistyön rakentamiselle. Hankkeen tavoitteena on vahvistaa kulttuurikentän ammattilaisten kykyä kehittää alaansa ja koronan jälkeistä toimintaympäristöään. Hanke vahvistaa yksittäisten osallistujien työmarkkina-asemaa ja ehkäisee alan osaamisvalumaa panostamalla merkittävästi alan ammattilaisten jatkuvaan oppimiseen.

Hankkeen rahoittaja on Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus. Palvelukeskus edistää työikäisten osaamisen kehittämistä ja osaavan työvoiman saatavuutta. Palvelukeskuksen toimintaa ohjaavat Suomen opetus- ja kulttuuriministeriö sekä työ- ja elinkeinoministeriö.

Hankkeen nimi

Kulttuurialan kestävä tulevaisuus – Jatkuvan oppimisen koulutus- ja palvelukokonaisuus

Ajankohta

08/2022-06/2025

Rahoittaja

Jatkuvan oppimisen ja työllisyyden palvelukeskus

Tiimi

Satu Tuittila, työelämälehtori
Riitta Huttunen, työelämälehtori
Anu Falck, projektipäällikkö
Emilia Forss, suunnittelija

Yhteyshenkilöt

 • Anu Falck

  Projektipäällikkö, Avoimen kampuksen palvelut, Taideyliopisto
  +358503437194
  anu.falck@uniarts.fi
 • Emilia Forss

  Suunnittelija, Avoimen kampuksen palvelut, Taideyliopisto
  +358504651393
  emilia.forss@uniarts.fi