Lahjoitus taiteelle

Lahjoitus voi olla alkusysäys taiteilijan elämänmittaiselle uralle. Tulevaisuuden mestarit versovat Taideyliopistossa. Tukemalla nuoria taiteilijoita rikastat suomalaista kulttuurielämää ja vahvistat taiteen tulevaisuutta.

Kuvassa on Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun näyttelijäntyön opiskelija
Veikko Kähkönen

Testamentti taiteelle

Testamenttilahjoitus on mahdollisuus tehdä jälkeesi jäävällä omaisuudella jotain merkittävää kuvataiteen, musiikin ja teatterin tulevien taiteilijasukupolvien hyväksi.

Lahjoitusten vaikuttavuus

Taideyliopiston koulutus on kansainvälistä huipputasoa ja vaatii paljon resursseja. Vain riittävän korkeatasoisella koulutuksella voimme kilpailla parhaista lahjakkuuksista ja tarjota heille mahdollisuudet kehittyä maailmanluokan taiteilijoiksi.

Tukisäätiöt

Taiteen tukijoita

Vuosikatsaus 2023

Näin lahjoitat

Voit tukea lahjoituksella taiteen opiskelua ja taidekoulutusta. Lahjoituksista myönnämme muun muassa apurahoja uransa alkuvaiheessa oleville nuorille taiteilijoille.

Ota yhteyttä

Kun harkitset lahjoitusta tai testamenttilahjoitusta taiteelle, voit olla meihin yhteydessä. Annamme lisätietoa lahjoituksen kohdentamisesta puhelimitse tai sovimme halutessasi kanssasi tapaamisen. Meiltä saat myös apua testamentin laatimisessa ja voit tilata meiltä testamenttioppaan.