Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Lahjoitus taiteelle

Lahjoitus voi olla alkusysäys taiteilijan elämänmittaiselle uralle. Tulevaisuuden mestarit versovat Taideyliopistossa. Tukemalla nuoria taiteilijoita rikastat suomalaista kulttuurielämää ja vahvistat taiteen tulevaisuutta.

Opiskelija nostaa ruusua valmistumistilaisuudessa.

Testamentti taiteelle

Testamenttilahjoitus on mahdollisuus tehdä jälkeesi jäävällä omaisuudella jotain merkittävää kuvataiteen, musiikin ja teatterin tulevien taiteilijasukupolvien hyväksi. Testamentin tekijänä määräät varojen käytöstä. Voit testamentata perintösi tai osan siitä sinulle tärkeälle taiteenalalle.

Lahjoitukset tukevat taiteilijoita

Lahjoitusten vaikuttavuus

Taideyliopiston koulutus on kansainvälistä huipputasoa ja vaatii paljon resursseja. Vain riittävän korkeatasoisella koulutuksella voimme kilpailla parhaista lahjakkuuksista ja tarjota heille mahdollisuudet kehittyä maailmanluokan taiteilijoiksi.

Kiitos lahjoittajille vuodesta 2022

Lämmin kiitos kaikille teille yksityishenkilölle, säätiöille ja yrityksille, jotka olette lahjoituksilla ja testamenteilla tukeneet Taideyliopiston opetusta, tutkimusta ja opiskelijoita.

Taiteen tukijoita

Näin lahjoitat

Voit tukea lahjoituksella taiteen opiskelua ja taidekoulutusta. Lahjoituksista myönnämme muun muassa apurahoja uransa alkuvaiheessa oleville nuorille taiteilijoille.

Ota yhteyttä

Kun harkitset lahjoitusta tai testamenttilahjoitusta taiteelle, voit olla meihin yhteydessä. Annamme lisätietoa lahjoituksen kohdentamisesta puhelimitse tai sovimme halutessasi kanssasi tapaamisen. Meiltä saat myös apua testamentin laatimisessa.