Tutkimus ja tohtorikoulutus Kuvataideakatemiassa

Kansainvälinen yhteisömme tekee taiteilija- ja taidelähtöistä kuvataiteen tutkimusta ja kouluttaa taiteita uudistavia taiteilija-tutkijoita.

Teos, jossa luonnonmateriaaleja.
Niran Baibulat

Esittely

Vastaamme Kuvataideakatemian tohtorikoulutuksesta ja tutkimustoiminnasta. Yksikkömme viitoittaa ja toteuttaa Kuvataideakatemian tutkimuksellista perustehtävää, joka on kouluttaa kuvataiteen alueella toimivia taiteilijoita ja taiteilija-tutkijoita sekä tehdä tutkimusta kuvataiteen alalla. Kuvataiteella tarkoitetaan tässä Kuvataideakatemiassa edustettuna olevia nykytaiteen osa-alueita. Tutkimusyhteisömme on akateeminen yhteisö, joka koostuu siinä toimivista tohtorikoulutettavista, opettajista ja tutkijoista sekä hallintohenkilöstöstä. Teemme taiteellista tutkimusta sekä nykytaiteen tutkimusta.

Sijainti

Yhteystiedot

 • Minna Luomala

  Suunnittelija, Opintopalvelut Kuvataideakatemia, Kuvataideakatemia
  +358504018630
  minna.luomala@uniarts.fi
 • Michaela Bränn

  Asiantuntija, Opintopalvelut Kuvataideakatemia, Kuvataideakatemia
  +358406313553
  michaela.brann@uniarts.fi

Asiantuntija Michaela Bränn on yhteyshenkilö yksikön tutkimusta koskevissa asioissa. Suunnittelija Minna Luomala on yhteyshenkilönä yksikön tohtorikoulutusta koskevissa asioissa.

Tutustu tutkimukseemme

Teemme taiteellista tutkimusta sekä nykytaiteen tutkimusta. Lue lisää tutkijoidemme ja tohtorikoulutettaviemme hankkeista.

Keitä olemme ja mitä teemme?

Tohtoriopiskelijaksi meille

Ajankohtaista