Uusia polkuja avoimesta – hae kesän 2023 kursseille 20.4. mennessä

Taideyliopiston avoin yliopisto tarjoaa myös kesällä monipuolisesti musiikin, kuvataiteen, teatterin ja tanssin opintoja sekä taidealalle soveltuvia yrittäjyys- ja työelämäopintoja.

Henkilöt lukevat tekstiä naamarit päässä

Avoimen yliopiston kursseilla voit tutustua taiteen korkeakouluopintoihin, täydentää ammatillista osaamista tai harrastaa taidetta parhaiden asiantuntijoiden opetuksessa. Hakuaika avoimen yliopiston kesän 2023 kursseille on 30.3.—20.4.2023. Tarkistathan myös kurssikohtaiset hakuajat.

Kesällä 2023 voit opiskella avoimessa yliopistossa muun muassa oopperalaulua, roolin rakentamista näyttelijänä, äänen muodostusta, jazzlaulua ja kohtauksen ohjaamista. Opetustarjonnasta löytyy myös taidepedagogiikkaa sekä taidealalle soveltuvia yrittäjyys- ja työelämäopintoja.

Taideyliopiston Seinäjoen yksikössä järjestetään kesä-elokuussa jo perinteeksi muodostuneet Taideyliopiston Sibelius-Akatemian kesäkurssit: Sibis Jazz Camp kesäkuussa, Teppo Koiviston pianon kesäakatemia ja Atso Almilan kapellimestarikurssi elokuussa. Tutustu Seinäjoen kesän 2023 tarjontaan.

Kesäopetukseen hakemisen yhteydessä haetaan myös syksyllä 2023 käynnistyviin vanhan musiikin väyläopintoihin sekä Inspiration Course in Global Choir Leadership -kurssille. Katso hakuohjeet vanhan musiikin väyläopintoihin.

Taiteen vapaan kentän freelancerit voivat suorittaa yrittäjyys- ja työelämäkursseja Taideyliopiston avoimessa yliopistossa ilmaiseksi vielä kesällä 2023. Opintojen maksuttomuudella halutaan tukea kulttuurialan vapaan kentän toimijoita koronakriisistä palautumisessa. Etu on tarjottu freelancereille lukuvuonna 2022–2023. Katso kaikki kesällä 2023 tarjottavat yrittäjyys- ja työelämäkurssit.

Myös Taideyliopiston alumnit, jotka ovat valmistuneet 1.8.2020 jälkeen, voivat täydentää opintojaan maksutta Taideyliopiston avoimen yliopistossa. Lue lisää jatkuvan oppijan opinto-oikeudesta.

Lue millaista on opiskella Taideyliopiston avoimessa yliopistossa