Koulutukset Seinäjoella

Järjestämme Seinäjoella työelämälähtöisiä yksittäisiä koulutuksia, valmennuksia ja seminaareja pitkin vuotta. Kulttuurisen musiikintutkimuksen kandidaattikoulutus aloittaa Seinäjoella syksyllä 2022.

Vierailuluentosarja: Kulttuurinen musiikintutkimus ajassa

Kulttuurinen musiikintutkimus ajassa -vierailijaluentosarja esittelee ajankohtaista tutkimusta kulttuurisen musiikintutkimuksen alalta kerran kuukaudessa marraskuusta 2022 toukokuuhun 2023. Maksuton luentosarja on avoin kaikille kiinnostuneille. Luentosarjassa käydään läpi kulttuurisen musiikintutkimuksen peruslähtökohtia, tutkimuksellisia avauksia sekä menneisyyttä koskevien käsitysten avautumista nykyisyydessä. 

Korkeatasoiset tutkimukseen perustuvat luennot kestävät 45–60 minuuttia, ja niitä seuraa moderoitu keskustelu, jota vetää dosentti Kimi Kärki (lehtori, kulttuurinen musiikintutkimus). Tilaisuuksia voi seurata joko paikan päällä Kalevan Navetan Kammiossa (Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki) tai etänä Zoomissa. 

Kurssille on mahdollista osallistua Taideyliopiston tutkinto-opiskelijana tai avoimen yliopiston kautta. Luentosarja on kahden (2) opintopisteen suuruinen.Taideyliopiston kulttuurisen musiikintutkimuksen opiskelijat suorittavat luentosarjan osana muuta koulutusohjelman opetusta ja saavat tarvittaessa merkintöjä akateemisuuspassiin.  

Luennoille on vapaa pääsy. Luentoja voi seurata ilman opintopisteiden suorittamista, jolloin ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Voit osallistua myös yksittäisille luennoille. 

Kulttuurisen musiikintutkimuksen koulutusohjelma

Kulttuurisen musiikintutkimuksen kandidaattitasoinen koulutusohjelma tarjoaa sinulle monipuolisia valmiuksia toimia erilaisissa musiikki- ja kulttuurialan tehtävissä, esimerkiksi toimittajana, kriitikkona, kuraattorina, alan organisaatiossa tai muissa alan hallinto- ja välittäjärooleissa.

Koulutus järjestetään Taideyliopiston Seinäjoen yksikössä, ja se alkaa syksyllä 2022.