Koulutukset Seinäjoella

Järjestämme Seinäjoella työelämälähtöisiä yksittäisiä koulutuksia, valmennuksia ja seminaareja pitkin vuotta. Kulttuurisen musiikintutkimuksen kandidaattikoulutus aloittaa Seinäjoella syksyllä 2022.

Kädet pianon koskettimilla

Pianon kesäakatemia 2.–7.8.2022

Teppo Koiviston mestarikurssilla paneudutaan osallistujien vapaavalintaiseen ohjelmaan yksilöopetuksena. Opiskelijat saavat mm. viisi yksilöllisesti ohjattua opetustuntia. Opiskelijoilla on käytössään runsaasti ensiluokkaisia harjoitustiloja, joissa on käytössä flyygelit. Kurssi huipentuu opiskelijoiden päätöskonserttiin sunnuntain 7.8. Kalevan Navetan Hugo-salissa, jossa opiskelijoilla on mahdollisuus esittää ohjelmistoaan. 

Kurssimaksu: 380 €
Hakuaika kurssille päättyy 31.5.2022.
Opintojakson järjestää Taideyliopiston Sibelius-Akatemian klassisen musiikin osasto.

Atso Almilan kapellimestarikurssi 14.–18.8.2022

Kapellimestareille, orkesterimuusikoille ja opiskelijoille suunnatulla kurssilla opiskellaan kapellimestarin työskentelyä monipuolisesti: opetus sisältää muun muassa orkesterijohdon teoriaa, työskentelyä Seinäjoen kaupunginorkesterin kanssa sekä työskentelystä otettujen videoiden ja äänitteiden analyysia. Kurssille voi osallistua aktiiviopiskelijana ja passiiviopiskelijana. Kurssi huipentuu loppukonserttiin Seinäjoki-salissa torstaina 18.8.  

Kurssimaksu: 1850 € / aktiiviosallistuja ja 500 € / passiiviosallistuja
Hakuaika kurssille päättyy 26.6.2022.

Kulttuurisen musiikintutkimuksen koulutusohjelma

Kulttuurisen musiikintutkimuksen kandidaattitasoinen koulutusohjelma tarjoaa sinulle monipuolisia valmiuksia toimia erilaisissa musiikki- ja kulttuurialan tehtävissä, esimerkiksi toimittajana, kriitikkona, kuraattorina, alan organisaatiossa tai muissa alan hallinto- ja välittäjärooleissa.

Koulutus järjestetään Taideyliopiston Seinäjoen yksikössä, ja se alkaa syksyllä 2022.