Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Teatterisali

Teatterisali on Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun esitystiloista suurin. Sali on varusteltu erityisesti opiskelijoiden esityskäyttöä varten.

Mies astuu Teatterisaliin

Teatterisalissa järjestetään pääasiassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun opiskelijoiden esityksiä.

Salissa voidaan toteuttaa laadukkaita valo- ja ääniratkaisuja sekä videoprojisointeja. Ne sijaitsevat samassa tasossa pajojen kanssa, mikä helpottaa pystytystä ja purkua. Valo-, ääni- ja lavastuslaitteiden monipuoliset ripustus-mahdollisuudet hoitosiltojen, ristikoiden, trussien ja ketjunostimien avulla. Seiniin vastaavat kiinnitykset tehdään metrin välein sijoitettuihin C-kiskoihin.

Tilaa kiertävät verhokiskot ja ne voidaan ympäröidä mustilla valoa läpäisemättömillä molton-kankailla. Kaikissa kattoristikoilla varustetuissa tiloissa korkein sallittu kattokuorma on 40 kg/m2, mikä käytännössä riittää heitin- ja kaiutinripustuksiin. Tilassa on joustolattia ja lattialämmitys.

Katsomo- ja näyttämörakenteet ovat muunneltavia (Nivoflex ja Stageright) ja katsomotuolit voidaan kytkeä yhteen. Niiden yhteydessä on varastot kevyen lavastuksen lähivarastointiin ja käytettäväksi takatiloina.

Salin kapasiteetti on 150 henkilöä.

Teatterisalin vuokraus

Tilanteen salliessa Teatterisalia voidaan vuokrata myös ulkopuolisille tilaisuuksiin, joilla on selkeä sidos yliopiston toimintaan. Taideyliopiston tilapalvelut vastaavat tilojen ulosvuokrauksesta. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tilaa, ole yhteydessä osoitteeseen tilavuokraus@uniarts.fi.

Kuvaaminen Teatterisalissa

Teatterisalin kuvausluvista ole yhteydessä viestintäsuunnittelija Jaana Forsströmiin.

Teatterisalin varustelistaus

Tutustu Teatterisalin varustelistaukseen valo- ja äänitekniikan osalta.

Osoite

Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki, Suomi

Esteettömyys

Rakennus on esteetön. Teatterisali sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa katutasossa.

Sijainti kartalla