Studio 4

Studio 4 on yksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun esityssaleista, joka on varusteltu erityisesti opiskelijoiden esityskäyttöä varten.

Teatterikorkeakoulun Studio 4 -sali

Studiossa järjestetään pääasiassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun opiskelijoiden esityksiä.

Salissa voidaan toteuttaa laadukkaita valo- ja ääniratkaisuja sekä videoprojisointeja. Ne sijaitsevat samassa tasossa pajojen kanssa, mikä helpottaa pystytystä ja purkua. Valo-, ääni- ja lavastuslaitteiden monipuoliset ripustus-mahdollisuudet hoitosiltojen, ristikoiden, trussien ja ketjunostimien avulla. Seiniin vastaavat kiinnitykset tehdään metrin välein sijoitettuihin C-kiskoihin.

Tilaa kiertävät verhokiskot ja ne voidaan ympäröidä mustilla valoa läpäisemättömillä molton-kankailla. Kaikissa kattoristikoilla varustetuissa tiloissa korkein sallittu kattokuorma on 40 kg/m2, mikä käytännössä riittää heitin- ja kaiutinripustuksiin.

Katsomo- ja näyttämörakenteet ovat muunneltavia (Nivoflex ja Stageright) ja katsomotuolit voidaan kytkeä yhteen. Niiden yhteydessä on varastot kevyen lavastuksen lähivarastointiin ja käytettäväksi takatiloina.

Studion vuokraus

Tilanteen salliessa Teatterisalia voidaan vuokrata myös ulkopuolisille tilaisuuksiin, joilla on selkeä sidos yliopiston toimintaan. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tilaa, ole yhteydessä tilapäällikkö Matti Rautioon.

Kuvaaminen

Teatterisalin kuvausluvista ole yhteydessä viestintäsuunnittelija Jaana Forsströmiin.

Rakennukset ja tilat

Sörnäisten kampus
Kookos-rakennus
Studio 1
Studio 2
Studio 3
Teatterikorkeakoulun lipunmyynti
Teatterikorkeakoulun lounasravintola

Osoite

Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki, Suomi

Aukioloajat

ma-pe 8-19

la-su 10-14

Yhteystiedot

Tilapäällikkö Matti Rautio

Esteettömyys

Rakennus on esteetön. Studio sijaitsee rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa katutasossa.

Muut tiedot

Kuvaaja: Petri Summanen

Sijainti kartalla