Studio 4

Studio 4 on yksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun esityssaleista, joka on varusteltu erityisesti opiskelijoiden esityskäyttöä varten.

Kuva: Eeva Anundi

Studio 4 on musta esitystila, jossa järjestetään pääasiassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun opiskelijoiden esityksiä.

Studiossa on laadukkaat valo- ja äänijärjestelmät ja siellä on mahdollista toteuttaa videoprojisointeja. Se sijaitsee samassa tasossa puu- ja metallipajojen kanssa, mikä helpottaa lavastusten pystytystä ja purkua. Valo- ja äänilaitteet sekä lavastuselementit on mahdollista ripustaa kattoristikkoon. Kattoristikon suurin sallittu kuorma on 40 kg/m2. Seiniin kiinnitykset tehdään metrin välein sijoitettuihin C-kiskoihin. Keskeltä tilaa löytyy ripustuspiste, joka mahdollistaa henkilöripustuksen.

Tilaa kiertävät verhokiskot ja se voidaan ympäröidä mustilla tai valkoisille valoa läpäisemättömillä palosuojatuilla molton-kankailla. Tilaan voi tuoda tarvittaessa muunneltavia katsomo- ja näyttämörakenteita (Nivoflex ja Stageright). Tilassa on puinen joustolattia.

Huom! Tilan keskiosassa on n 1m x 1m tolppa.

Studion yhteydessä olevaa sivutilaa voi käyttää tarvittaessa esimerkiksi pukuvaihtoihin ja maskeeraukseen sekä taukotilana. Huom! Studio 4 jakaa sivutilan Teatterisalin kanssa.

Studion kapasiteetti on 80 henkilöä ja sen koko on 181m². Kattoristikon korkeus 4,10 m.

Studion vuokraaminen

Taideyliopiston tilapalvelut vastaavat tilojen ulosvuokrauksesta. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tilaa, ole yhteydessä osoitteeseen tilavuokraus@uniarts.fi.

Kuvaaminen

Studio 4:n kuvausluvista ole yhteydessä viestintäsuunnittelija Jaana Forsströmiin.

Studion kalustolistaus ja pohjakuvat

Tutustu kalustolistaukseen ja pohjakuviin

Tilat ja toiminta

Sörnäisten kampus

Teatterikorkeakoulun päärakennus Kookos

Studio 1

Studio 2

Studio 3

Teatterisali

Ravintola Kookos

Teatterikorkeakoulun lipunmyynti

Osoite

Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki, Suomi

Yhteystiedot


teak.info@uniarts.fi
0294 47 4407

Esteettömyys

Studio 4 sijaitsee Teatterikorkeakoulun päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa katutasossa. Rakennus on esteetön.

Muut tiedot

Kuva: Eeva Anundi

Sijainti kartalla