Studio 3

Studio 3 on yksi Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun esityssaleista, joka on varusteltu erityisesti opiskelijoiden esityskäyttöä varten.

Kuva: Eeva Anundi

Studio 3 on musta esitystila, jossa järjestetään pääasiassa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun opiskelijoiden esityksiä.

Studiossa on laadukkaat valo- ja äänijärjestelmät ja siellä on mahdollista toteuttaa videoprojisointeja. Se sijaitsee samassa tasossa puu- ja metallipajojen kanssa, mikä helpottaa lavastusten pystytystä ja purkua. Valo- ja äänilaitteet sekä lavastuselementit on mahdollista ripustaa kattoristikkoon. Kattoristikon suurin sallittu kuorma on 40 kg/m2. Seiniin kiinnitykset tehdään metrin välein sijoitettuihin C-kiskoihin. Keskeltä tilaa löytyy ripustuspiste, joka mahdollistaa henkilöripustuksen.

Tilaa kiertävät verhokiskot ja se voidaan ympäröidä mustilla tai valkoisille valoa läpäisemättömillä palosuojatuilla molton-kankailla. Tilaan voi tuoda tarvittaessa muunneltavia katsomo- ja näyttämörakenteita (Nivoflex ja Stageright). Tilassa on puinen joustolattia.

Studion yhteydessä olevaa sivutilaa voi käyttää tarvittaessa esimerkiksi pukuvaihtoihin ja maskeeraukseen sekä taukotilana.

Studion kapasiteetti on 80 henkilöä ja sen koko on 143m². Kattoristikon korkeus 4,25 m.

Studion vuokraaminen

Taideyliopiston tilapalvelut vastaavat tilojen ulosvuokrauksesta. Jos olet kiinnostunut vuokraamaan tilaa, ole yhteydessä osoitteeseen tilavuokraus@uniarts.fi.

Kuvaaminen

Studio 3:n kuvausluvista ole yhteydessä viestintäsuunnittelija Jaana Forsströmiin.

Studion kalustolistaus ja pohjakuvat

Tutustu kalustolistaukseen ja pohjakuviin

Tilat ja toiminta

Sörnäisten kampus

Teatterikorkeakoulun päärakennus Kookos

Studio 1

Studio 2

Studio 4

Teatterisali

Ravintola Kookos

Teatterikorkeakoulun lipunmyynti

Osoite

Haapaniemenkatu 6, 00530 Helsinki, Suomi

Yhteystiedot


teak.info@uniarts.fi
0294 47 4407

Esteettömyys

Studio 3 sijaitsee Teatterikorkeakoulun päärakennuksen ensimmäisessä kerroksessa katutasossa. Rakennus on esteetön.

Muut tiedot

Kuva: Eeva Anundi

Sijainti kartalla