Opiskele taidetta avoimessa yliopistossa – ilmoittautuminen kevään 2022 opintoihin nyt käynnissä

Taideyliopiston avoimen yliopiston kurssit antavat mahdollisuuden tutustua taiteen korkeakouluopintoihin, täydentää ammatillista osaamistasi tai virkistyä taiteen parissa. Ilmoittautuminen kevään opetukseen alkaa 23.11.2021.

Hymyilevä nainen keskustakirjasto Oodin edessä

Taideyliopiston avoin yliopisto tarjoaa korkeatasoista opetusta musiikin, kuvataiteen, teatterin ja tanssin aloilla. Järjestämme myös taidealalle soveltuvia yrittäjyys- ja työelämäopintoja sekä runsaasti verkko-opetusta. 

Ilmoittautuminen ensi kevään opetukseen alkaa 23.11. ja päättyy 7.12. (tutkinto-opetukseen integroitu opetus) tai 13.12.2021 (avoimen yliopiston järjestämä opetus). 

Selaa opintotarjontaa kurssikalenterissa

Kursseja työelämätaidoista ja johtamisesta

Avoimen yliopiston kevään kursseista löytyy muun muassa taiteilijan työhön ja kestävyyden käsitteeseen sekä tulevaisuuteen liittyviä kursseja, jotka sopivat hyvin taidealan toimijoiden täydennyskoulutukseksi. Taidejohtamisen alalta on tarjolla mm. kurssit Sponsorointi ja yritysyhteistyö ja Tekijänoikeudet ja sopimukset luovilla aloilla.

Tarjolla on myös esiintymisvalmentaja, Teatterikorkeakoulun alumni Elsa Ervastin pitämä taiteilijoille suunnattu verkkokurssi luovan osaamisen sanoittamisesta eli pitchaamisesta. Kurssi on tarkoitettu sekä Taideyliopiston tutkinto-opiskelijoille että avoimen yliopiston kautta opintoja suorittaville taidealan ammattilaisille. Lue Elsa Ervastin haastattelu.

Voit suodattaa työelämävalmiuksiin liittyvät kurssit kurssikalenterissa valitsemalla koulutusalaksi “yrittäjyys ja työelämätaidot”. 

Alumni, hyödynnä jatkuvan oppijan opinto-oikeutta!

Taideyliopisto on ottanut käyttöön jatkuvan oppijan opinto-oikeuden, joka antaa 1.8.2020 jälkeen valmistuneille tutkinto-opiskelijoilleen mahdollisuuden täydentää opintojaan maksutta Taideyliopiston avoimen yliopiston opetuksessa. 

Opinto-oikeus on voimassa tutkinnon valmistumislukukauden ja sitä seuraavan kahden vuoden ajan. Lue lisää opinto-oikeudesta ja sen hakemisesta.

Lisätietoa

avoin@uniarts.fi