Verkkokonsertti: Talven nuoret taiteilijat: Lore Amenabar Larrañaga

Konsertissa kuulijat pääsevät seuraamaan Lore Amenabar Larrañagan taivalta, joka on kuljettanut hänet 18-vuotiaasta Taideyliopiston opiskelijasta Lontoon kuninkaallisen musiikkiakatemian tohtoriopiskelijaksi.

Seuraamme koronarajoituksia

Vallitsevien koronarajoitusten vuoksi Musiikkitalolla järjestettävät konsertit on peruttu yleisöltä 15.2.2022 saakka. R-talon konsertteihin otetaan yleisöä maksimissaan 50 henkilöä. Paikat täytetään saapumisjärjestyksessä. Koronapassi ei ole käytössä. Seuraamme AVI:n ohjeistuksia ja konsertteja tullaan järjestämään livenä terveysturvallisesti heti, kun se on mahdollista. Ajantasaisen tiedon rajoituksista löydät turvallisesti tapahtumissa -sivustoltamme.

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 3.2. klo 19–19:50.

Aivan kuten Sibelius-Akatemia toivottaa tervetulleeksi musiikillisen matkansa alussa olevat nuoret opiskelijat, se jättää jäähyväiset niille, jotka lähtevät jatkamaan matkaansa ammattilaisina.

Ohjelmisto sisältää kaksi klassisella harmonikalla esitettävää suomalaista sävellystä ja sen jälkeen kolme maailman kantaesitystä, joissa soittimena on Larrañagan kehittämä neljännessävelaskelharmonikka. Yksin soitinvalintakin kuvastaa Larrañagan kasvua taiteilijana sekä hänen siirtymäänsä kohti mikrotonaalisuutta ja ”sinisiä näppäimiä”.

Esiintyjät

  • Lore Amenabar Larrañaga, harmonikka ja neljännessävelharmonikka
  • Océane Deweirder, Mezzosopraano

Ohjelma

  • J. Kaipainen (1956–2015): Placido op.68
  • V. Kujala (1976–): Mephisto Maze
  • D. Gorton (1978–): Barafostus’ Dreame*
  • D. Bousted (1957–2021): My Time is Your Time*
  • J. Batty (1987-): Blind Spots*

* Maailman ensi-ilta

Donald Boustedin muistoksi.

Lisätietoja: Janne Ikäheimo

Talven nuoret taiteilijat -konserttisarja

Talven nuoret taiteilijat -sarja 21.1.–15.2.2022 esittelee vastikään valmistuneita ja opinnoissaan erinomaisesti menestyneitä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijoita.

Ajankohta

3.2.2022 klo 19:00 – 19:50

Sijainti

Verkkokonsertti

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.