Sidosryhmien tapahtumakausikortti

Tältä sivulta löydät tietoa sidosryhmien tapahtumakausikortin käyttöön.

Kuvataideakatemian näyttelyt

Kuvataideakatemian omissa gallerioissa näyttelyt ovat aina maksuttomia. Ulkopuolisissa tiloissa järjestettyihin näyttelyihin kausikortilla saa vapaalippu- ja alennusoikeuksia.

Sibelius-Akatemian konsertit

Kausikortti oikeuttaa kahden henkilön sisäänpääsyyn Sibelius-Akatemian tapahtumiin.

Musiikkitalon Black Box, Sonore, Camerata ja Organo -saleissa järjestettävät tapahtumat

  • Voit noutaa lippusi Musiikkitalon alalämpiön kutsuvieraspisteeltä, jossa konserttivahtimestari jakaa vapaalippuja. Lippujen jakaminen aloitetaan tunti ennen konsertin alkua. Vapaalippuja on varattu jokaiseen tapahtumaan kiintiömäärä, josta lippuja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Musiikkitalon Konserttisalissa järjestettävät tapahtumat

  • Voit noutaa konserttilippusi päälämpiön kutsuvieraspisteeltä. Lippujen jakaminen aloitetaan tunti ennen konsertin alkua. Vapaalippuja on varattu jokaiseen tapahtumaan kiintiömäärä, josta lippuja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Muualla kuin Musiikkitalossa järjestettävät tapahtumat

  • Varmista konsertin tuottajalta oikeuttaako kausikortti sisäänpääsyyn. Tuottajan yhteystiedot löydät tapahtumakalenteristamme tapahtuman yhteydestä.

Teatterikorkeakoulun esitykset

Kausikortti oikeuttaa kahteen vapaalippuun (itse + avec) kaikkiin Teatterikorkeakoulun esityksiin.

Vapaaliput varataan itse sähköisestä lippuvarausjärjestelmästä. Valitse varatessasi osallistujatyypiksi ”osallistuja” tai ”kutsuvieras” ja lipputyypiksi ”Uniarts / Aalto Elo / Näty”.

Pääset varaamaan lippuja tapahtumakalenterin kautta.

Lippujen lunastus / peruminen

Saapuessasi esitykseen ilmoittaudu lipunmyynnissä 20min ennen esityksen alkua. Lipunmyyntipisteen löydät Teatterikorkeakoulun aulasta. Kaikilla Teatterikorkeakoulun julkisia esityksiä katsovilla tulee olla lippu ja heidän on lippuja lunastaessaan kyettävä pyydettäessä näyttämään jokin yllämainituista vapaalippuihin oikeuttavista dokumenteista.

Jos et pääsekään esitykseen niin peru lippusi vahvistusviestistä löytyvän linkin kautta.

Kiireellisissä lippuasioissa voit soittaa Teatterikorkeakoulun lipunmyyntiin, joka on avoinna 1h ennen esitystä: +358 400 792 005. Sähköpostitse tavoitat lipunmyynnin: teak.lipunmyynti@uniarts.fi