Sidosryhmien tapahtumakausikortti

Tältä sivulta löydät tietoa sidosryhmien tapahtumakausikortin käyttöön.

Kuvataideakatemian näyttelyt

Kuvataideakatemian omissa gallerioissa näyttelyt ovat aina maksuttomia. Ulkopuolisissa tiloissa järjestettyihin näyttelyihin kausikortilla saa vapaalippu- ja alennusoikeuksia.

Sibelius-Akatemian konsertit

Kausikortti oikeuttaa kahden henkilön sisäänpääsyyn Sibelius-Akatemian tapahtumiin.

Musiikkitalon Black Box, Sonore, Camerata ja Organo -saleissa järjestettävät tapahtumat

  • Voit noutaa lippusi Musiikkitalon alalämpiön kutsuvieraspisteeltä, jossa konserttivahtimestari jakaa vapaalippuja. Lippujen jakaminen aloitetaan tunti ennen konsertin alkua. Vapaalippuja on varattu jokaiseen tapahtumaan kiintiömäärä, josta lippuja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Musiikkitalon Konserttisalissa järjestettävät tapahtumat

  • Voit noutaa konserttilippusi päälämpiön kutsuvieraspisteeltä. Lippujen jakaminen aloitetaan tunti ennen konsertin alkua. Vapaalippuja on varattu jokaiseen tapahtumaan kiintiömäärä, josta lippuja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Muualla kuin Musiikkitalossa järjestettävät tapahtumat

  • Varmista konsertin tuottajalta oikeuttaako kausikortti sisäänpääsyyn. Tuottajan yhteystiedot löydät tapahtumakalenteristamme tapahtuman yhteydestä.

Teatterikorkeakoulun esitykset

Lipunmyynnin alkamisajankohdat, lippujen hinnat ja esitystilojen esteettömystiedot löydät esityskohtaisesti tapahtumakalenterista.

Lippujen hankkiminen

Pääset varaamaan lippuja tapahtumakalenterin kautta. Varatessasi vapaalippua sähköisestä lippuvarausjärjestelmästä valitse lippuvaihtoehdoissa Uniarts vaihtoehto.

Lippujen lunastus / peruminen

Saapuessasi esitykseen ilmoittaudu lipunmyynnissä. Uudistetun lipunmyyntipisteen löydät Teatterikorkeakoulun aulasta. Maksutapana syksyllä 2021 käy vain kortit. Jos et pääsekään esitykseen niin peru lippusi vahvistusviestistä löytyvän linkin kautta.

Lisätietoja / Yhteydenotot:

Teatterikorkeakoulun lipunmyynti
email: teak.lipunmyynti@uniarts.fi
puh: +358 400 792 005 (Tavoitettavissa puhelimitse 1h ennen esitystä)

Tuotantokoordinaattori Rosa Sedita
email: rosa.sedita@uniarts.fi
puh: +358 50 536 1885