Sidosryhmien tapahtumakausikortti

Tältä sivulta löydät tietoa sidosryhmien tapahtumakausikortin käyttöön.

Kuvataideakatemian näyttelyt

Kuvataideakatemian omissa gallerioissa näyttelyt ovat aina maksuttomia.

Sibelius-Akatemian konsertit

Kausikortti oikeuttaa kahden henkilön sisäänpääsyyn Sibelius-Akatemian tapahtumiin.

Musiikkitalon Black Box, Sonore, Camerata ja Organo -saleissa ja järjestettävät tapahtumat

Voit noutaa lippusi Musiikkitalon alalämpiön kutsuvieraspisteeltä, jossa konserttivahtimestari jakaa vapaalippuja. Lippujen jakaminen aloitetaan tunti ennen konsertin alkua. Vapaalippuja on varattu jokaiseen tapahtumaan kiintiömäärä, josta lippuja jaetaan niin kauan kuin niitä riittää. Lippuja ei voi varata etukäteen.

Keväällä 2024 kausikortti ei käy Tick, Tick… Boom! -musikaalissa. Lue lisää musikaalista ja osta liput.

Musiikkitalon Konserttisalissa järjestettävät tapahtumat

Varmista konsertin tuottajalta oikeuttaako kausikortti tai opiskelijakortti sisäänpääsyyn. Tuottajan yhteystiedot löydät tapahtumakalenteristamme tapahtuman yhteydestä.

Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesterin konsertit

Voit noutaa kaksi konserttilippua Musiikkitalon päälämpiön kutsuvierastiskiltä. 

Muualla kuin Musiikkitalossa järjestettävät tapahtumat

Varmista konsertin tuottajalta oikeuttaako kausikortti sisäänpääsyyn. Tuottajan yhteystiedot löydät tapahtumakalenteristamme tapahtuman yhteydestä.

Teatterikorkeakoulun esitykset

Kausikortti oikeuttaa kahteen vapaalippuun (itse + avec) kaikkiin Teatterikorkeakoulun esityksiin. Liput varataan osoitteesta tapahtumakalenterista esityskohtaisesti. Lippuvaihtoehdoissa löytyy hintakategoria sidosryhmille. Saat vahvistusviestin onnistuneesta varauksesta.

Lähempänä esityksen ajankohtaa saat muistutuksen esityksestä. Jos huomaat, että et pääsekään esitykseen, peru lippusi. Vahvistus- ja muistutusviesteissä on linkki lippujen perumiseen.

Ilmoittaudu esityspaikalla viimeistään 15 minuuttia ennen esityksen alkua ja esitä henkilöstön kausikortti, sidosryhmien kausikortti tai opiskelijakortti. Ilmoittautuessasi saat itsellesi ja mahdolliselle seuralaisellesi tarran, joka oikeuttaa sisäänpääsyyn.