Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Näin toimit turvallisesti Taideyliopiston tapahtumissa

Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu näihin turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Älä tule sairaana

Jos tunnet koronavirukseen sopivia oireita, tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, tulee sinun jäädä kotiin. 

Varaudu maksamaan kortilla

Lippuja voi varata ja maksaa etukäteen verkossa. Sibelius-Akatemian tapahtumiin lippuja myydään Ticketmasterin myyntipisteissä. Esityspäivinä Taideyliopiston omissa lipunmyyntipisteissä käy vain korttimaksu. 

Käytä kasvomaskia harkintasi mukaan

Kasvomaskin käyttö on omassa harkinnassasi, mutta THL ja HUS suosittelevat käyttöä sellaisissa sisätiloissa, joissa lähikontaktien välttäminen on vaikeaa.

Kasvomaskeja on saatavilla aulatiloissa.

Muista etäisyys

Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidä riittävästi etäisyyttä muihin vieraisiin. Muista tämä erityisesti, kun jonotat esimerkiksi hissiin, naulakkoon, kahvilaan tai saliin. Hissin sijaan suosittelemme käyttämään mahdollisuuksien mukaan portaita.  

Huolehdi käsihygieniasta

Käsidesiä on saatavilla useissa pisteissä – käytäthän sitä. Yski/ aivasta tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan.  Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa WC-tiloissamme. 

Kaikkien yleisötilojemme siivousta on tehostettu. 

Yleisön turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää – kiitos, että autat meitä huolehtimaan yhteisestä turvallisuudestamme!