Atso Almila: Johtajuudesta

Ammattitaitoista johtajuutta tarvitaan niin yrityksissä kuin urheilujoukkueissakin.

Kapellimestari Atso Almila
Aino Huovio

Aineksia onnistuneeseen johtamiseen ovat ennen kaikkea luottamus, taito, mutta myös karisma. Mitä muuta korkealuokkaisen ammattilaisjoukon johtamisessa tulisi ottaa huomioon? Tule kuulemaan kapellimestari Atso Almilan ajatuksia johtajuudesta. Luennon päätteeksi päästään seuraamaan kapellimestarikurssilaisten työskentelyä ja tekemään omia havaintoja aamun teemasta. Tilaisuus on suunnattu yritysten ja organisaatioiden edustajille, mutta mukaan ovat tervetulleita ovat, joita aihe kiinnostaa.

Aamupäivän aikataulu:
8.15 aamupalaa tarjolla
8.30-9.45 Atso Almila: Johtajuudesta
10-12 Kapellimestarikurssin opetuksen seuraamista

Ilmoittaudu mukaan tilaisuuteen viimeistään 16.8.2023 Etelä-Pohjanmaan kauppakamarin sivuilla. Tilaisuus on maksuton, mutta tapahtumassa on No show -maksu. 

Atso Almila on Taideyliopiston Sibelius-Akatemian emeritusprofessori, kapellimestari ja säveltäjä. Hän tuo julkisuudessa esiin taiteen yhteiskunnallista merkitystä, ja siihen liittyviä kysymyksiä. Hän on luontainen viestijä ja vaikuttaja, ja hänen esiintymisensä julkisuudessa on poikkeuksellisen rakentavaa. 


No show -maksu:
Haluamme toimia vastuullisesti ja tavoitteemme on minimoida tapahtumissa mahdollisesti syntyvää ruokahävikkiä. No show -maksu lähetetään tahoille, jotka ovat ilmoittautuneet tapahtumaan, mutta eivät saavu sinne. No show -maksun suuruus on 20 €.

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö ja Etelä-Pohjanmaan kauppakamari, ja sen mahdollistavat Seinäjoen yliopistokeskus ja Opetus- ja kulttuuriministeriö. Tapahtuma on osa Luova ajattelu ja taiteellinen asiantuntijuus elinkeinoelämän haasteita ratkomassa -hanketta.

Lisätiedot: Jenni Latva

Ajankohta

23.8.2023 klo 8:30

Sijainti

Kalevan Navetta (Seinäjoki)

Nyykoolinkatu 25

60100 Seinäjoki

Liput

Tilaisuus on maksuton, mutta vaatii ennakkoilmoittautumisen. Tilaisuudessa on no show-maksu

Ilmoittaudu tapahtumaan

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet