Kalevan Navetta (Seinäjoki)

Seinäjoen yksikkömme toimii Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa yhdessä kymmenen muun kulttuurialan toimijan kanssa.

Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetta
Kuva: ISLE Art Industries.

Taideyliopiston Seinäjoen yksikkö toimii Seinäjoen keskustassa Taide- ja kulttuurikeskus Kalevan Navetassa. Se avattiin yleisölle maaliskuussa 2020. Tiloissa toimii myös muita kulttuurialan toimijoita, joiden kanssa järjestämme yhteistyössä erilaisia tapahtumia ja tilaisuuksia.

Hugo-sali ja Kammio

Hugo-sali on Taideyliopiston Seinäjoen yksikön kotisali Kalevan Navetan toisessa kerroksessa. Noin 200-paikkainen konserttisali soveltuu niin isoihin konsertteihin kuin pienempiin intiimimpiin keikkoihin. Salissa on järjestämäämme konserttitoimintaa kuukausittain. Salissa on ääni- ja valotekniikka ja lisäksi varustukseen kuuluu Steinway-konserttiflyygeli. Hugo-salia vuokrataan myös talon ulkopuolisille. Katso tarkemmat tiedot sivun alalaidan linkin kautta.

Kammio on Kalevan Navetan ensimmäisessä kerroksessa olevan pieni noin 20-paikkainen soittotila. Se on rakennettu vanhaan lämpökeskukseen. Pääsääntöisesti Kammio toimii äänitarkkaamoineen harjoittelu- ja äänitystilana, mutta siellä voidaan järjestää myös pienimuotoisia esiintymisiä. Tila on varustettu soveltuvalla ääni- ja valotekniikalla.

Muut tilat ja toiminta

Konsertteja ja muuta esitystoimintaa järjestetään Kalevan Navetan lisäksi myös muualla kaupungissa sekä maakunnassa. Lyhytkursseja järjestetään lisäksi Etelä-Pohjanmaan musiikkiopiston yhteydessä sijaitsevissa Taideyliopiston tiloissa.

Tilat

Kalevan Navetta
Hugo-sali
Soittotila Kammio

Osoite

Nyykoolinkatu 25, 60100 Seinäjoki, Suomi

Yhteystiedot


seinajoki@uniarts.fi

Esteettömyys

Kalevan Navetan kaikki tilat ovat esteettömiä.

Sijainti kartalla