Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Näin haet Nordic Master in Jazz (NOMAZZ) -maisteriohjelmaan

2,5-vuotisen Nordic Master in Jazz (NOMAZZ) -maisterikoulutuksen valintaopas.

KOULUTUS ON ENGLANNINKIELINEN.

Lue valintaperusteet ja ohjeet englanninkielisestä valintaoppaasta (löydät oppaan valitsemalla sivun kieleksi englannin).

Kysymyksiä?

Voit olla yhteydessä meihin sähköpostitse osoitteessa siba.hakijapalvelut@uniarts.fi.

Jos sinulla on kysymyksiä, tarkista ensin, että kysymykseesi ei ole jo vastattu Usein kysyttyjä kysymyksiä -sivulla. Sivua päivitetään koko ajan, käythän tarkistamassa sivun uusien kysymysten varalta tasaisin väliajoin. Huomaathan, että emme periaatteessa kuitenkaan selitä valintakoetehtäviä. Ohjeet ovat hakuoppaassa.

Jos sinulla on kysyttävää liittyen opiskelijan arkeen ja opiskelijaelämään Sibelius-Akatemiassa, voit olla yhteydessä opiskelijalähettiläisiimme osoitteessa siba.student.ambassadors@uniarts.fi.

Instagram Live: Kysy ha­ke­mi­ses­ta Sibelius-​Akatemiaan

Sibelius-Akatemia järjesti to 8.12.2022 klo 16 Instagram liven liittyen opiskelijavalintoihin. Tapahtumassa kaksi opiskelijaamme kertoi heidän kokemuksistaan Sibelius-Akatemiassa. Lisäksi dekaani kertoi terveisensä ja hakijapalveluiden edustaja kertoi hakemiseen liittyvistä asioista. Voit katsoa tapahtuman tallenteen Taideyliopiston Instagram-tililtä alla olevasta linkistä.

Tutustu koulutuksen sisältöön