Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Opiskele taidetta avoimessa yliopistossa – ilmoittautuminen kesän opintoihin alkaa 6.4.

Kesäopetuksen ilmoittautumisen yhteydessä haetaan myös syksyllä 2022 käynnistyviin koreografian, vanhan musiikin ja kuoronjohdon opintoihin.

Kuvituskuva. Kuvaaja: Veikko Kähkönen

Taideyliopiston avoin yliopisto tarjoaa monipuolisen valikoiman musiikin, kuvataiteen, teatterin, tanssin opintoja sekä taidealalle soveltuvia yrittäjyys- ja työelämäopintoja. Avoimen yliopiston kurssit antavat hyvän mahdollisuuden tutustua taiteen korkeakouluopintoihin, täydentää ammatillista osaamista tai harrastaa taidetta parhaiden asiantuntijoiden opetuksessa.

Kesän opetustarjontaan kuuluu esimerkiksi Oopperalaboratorio-kurssi, musikaalilaulun mestarikurssi, juristi ja tietokirjailija Lottaliina Pokkisen neuvottelutaidon verkkokurssi sekä taiteidenvälinen verkostoitumis- ja inspiraatiokurssi Tunnekko Seinäjoella. 

Ilmoittautuminen kesän opetukseen on käynnissä 6.4.2022 -21.4.2022.

Ilmoittaudu myös ensi lukuvuoden opintoihin

Kesäopetuksen ilmoittautumisen yhteydessä 6.4.2022 -21.4.2022 haetaan myös joihinkin syksyllä 2022 käynnistyviin opintokokonaisuuksiin. Sellaisia ovat:

  • Koreografian opintokokonaisuus
  • Vanhan musiikin kurssit (Barokkiakatemia ja muita erillisiä kursseja)
  • Global Choir Leadership – Inspiration course

Kaikki Taideyliopiston avoimet kurssit sekä yhteistyöoppilaitosten opintotarjonnan löydät kurssikalenteristamme. 

Alumni, hyödynnä jatkuvan oppijan opinto-oikeutta

Taideyliopisto on ottanut käyttöön jatkuvan oppijan opinto-oikeuden, joka antaa 1.8.2020 jälkeen valmistuneille tutkinto-opiskelijoilleen mahdollisuuden täydentää opintojaan maksutta Taideyliopiston avoimen yliopiston opetuksessa. 

Opinto-oikeus on voimassa tutkinnon valmistumislukukauden ja sitä seuraavan kahden vuoden ajan. Lue lisää opinto-oikeudesta ja sen hakemisesta.

Lisätietoa

avoin@uniarts.fi