Vilma Jää

Vuosisatoja vanhat tarinat kohtaavat elektroniset biitit Vilma Jään tuoreessa soolomusiikissa.

Konsertti on siirtynyt. Alkuperäinen päivämäärä oli 17.2.

Monipuolisena laulajana ja kansanmuusikkona tunnettu Vilma Jää on luonut konsertillisen musiikkia, jossa hän laulaa synkistä aiheista ja monesti epämiellyttävinä koetuista tunteista, kuten vihasta, surusta ja kostosta. Akustisten ja elektronisten saundien välillä liikkuvassa musiikissa arkistonauhat ja kansanmusiikille tyypilliset soittimet kanteleesta kampiliiraan sulautuvat synteettisesti tuotettuihin biitteihin suomalais-ugrilaisen lauluperinteen flirttaillessa popestetiikan kanssa.

Vilma Jää on laulaja, säveltäjä ja viulisti, joka työskentelee niin kansanmusiikin ja popin kentillä kuin kansainvälisissä oopperaproduktioissakin. Jään roolia Kaija Saariahon uusimmassa oopperassa Innocence on ylistetty medioissa ympäri maailmaa. Vilma Jään marraskuun alussa julkaisema debyyttisingle Saatanan saalistaja on lyhyessä ajassa päässyt radiosoittoon mm. Radio Helsinkiin ja Ylen eri kanaville. Vilma Jään musiikki on syntynyt yhteistyössä tuottaja-säveltäjä Mikko Renforsin kanssa.

Esiintyjät

Vilma Jää: ääni
Mimi Kantola: live-elektroniikka
Otso Vartiainen: valosuunnittelu

Turvallisuus

Seinäjoella Kalevan Navetassa Taideyliopiston järjestämissä tapahtumissa noudetaan Länsi-Suomen aluehallintoviraston antamia määräyksiä.

Keikka järjestetään osana MARS-festivaalia, joka siirrettiin helmikuulta järjestettäväksi huhtikuun lopussa.

Lisätietoja: Jenni Latva

Ajankohta

28.4.2022 klo 19:00

Sijainti

Kalevan Navetta (Seinäjoki)

Nyykoolinkatu 25

60100 Seinäjoki

Liput

7/11,50/15€

Osta liput

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet