Tervetuloa turvallisesti Kalevan Navettaan!

Taideyliopiston esitystoiminnassa noudatetaan viranomaisten määräyksiä, linjauksia ja ohjeistuksia. Seinäjoella Kalevan Navetassa Taideyliopiston järjestämissä tapahtumissa noudetaan Länsi-Suomen aluehallintoviraston antamia määräyksiä.

kuvituskuva, X-symboleita värikkäällä taustalla.

Turvallisuusohjeet yleisölle (päivitetty 16.12.2021)

Koronapassi
Noudatamme koronapassin tarkistamisessa Länsi-Suomen aluehallintoviraston antamia ohjeita. Tällä hetkellä (5.1.2022 asti) tarkistamme passin yli 50 hengen tilaisuuksissa ja aina jos tilaisuudessa on tarjoilua. 

Älä tule sairaana
Jos tunnet olosi kipeäksi, jääthän kotiin. Jos tunnet koronaviruksen oireita, tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, voit kuluitta vaihtaa lippusi avoimeksi lipuksi vielä esityspäivänäkin klo 12 mennessä. Katso ohjeet lipun vaihtamiseen kohdasta ”Lipun vaihtaminen”. 

Hengityssuojain ja suojakäsineet
Hengityssuojaimen käyttö on vahvasti suositeltua. Jokainen konserttivieras saa sellaisen maksutta. Myös kertakäyttöisiä suojakäsineitä on saatavilla maksutta konserttipaikalta.

Muista turvaväli
Yhteisen turvallisuuden vuoksi pidäthän riittävästi etäisyyttä muihin asiakkaisiin. Hissin sijaan suosittelemme käyttämään mahdollisuuksien mukaan portaita. Konserttisalista poistutaan turvavälit huomioiden

Huolehdi käsihygieniasta
Käsidesiä on saatavilla – käytäthän sitä. Yskithän/aivastathan tarvittaessa kertakäyttöiseen nenäliinaan tai hihaan. Käsien peseminen saippualla ja vedellä on mahdollista kaikissa wc-tiloissamme.

Lipun vaihtaminen
Jos tunnet itsesi sairaaksi tai olet ollut kontaktissa sairastuneen kanssa, voit kuluitta vaihtaa lippusi. Soittamalla 040 710 4371 (Soitathan klo 9-13 välisenä aikana) tai lähettämällä sähköpostia siba.seinajoki@uniarts.fi -osoitteeseen viimeistään esityspäivänä klo 12 mennessä vaihdamme lippusi avoimeksi lipuksi, joka kelpaa samanhintaiseen tai edullisempaan esitykseen. Mahdollisia hinnanerotuksia emme korvaa.  Avoin lippu on voimassa vuoden, ja se tulee vaihtaa varsinaiseen konserttilippuun soittamalla tai sähköpostitse. Ticketmasterin kautta lippuja ei pysty perumaan tai vaihtamaan.

Yleisön turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää. Kiitos, että autat meitä huolehtimaan yhteisestä turvallisuudestamme! Tervetuloa nauttimaan taiteesta turvallisesti!