Verkkokonsertti: Talven nuoret taiteilijat: Matilda Bergman

Konsertissa kuullaan monipuolista kamarimusiikkia klassisesta nykymusiikkiin, ja osa teoksista on ensiesityksiä kanteleella.

Per-Oskar Joenpelto Matilda Bergman, kantelemuusikko

Konsertit peruttu yleisöltä 31.1.2022 saakka

Etelä-Suomen aluehallintoviraston antamaan määräykseen perustuen Sibelius-Akatemian tapahtumat on peruttu yleisöltä 31.1.2022 saakka. Rajoitus koskee Helsingin toimipisteitä. Osa konserteista toteutetaan verkkokonsertteina.

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi. Ticketmaster on yhteydessä lipunostaneisiin asiakkaisiin, jotka ovat antaneet yhteystietonsa oston yhteydessä.

Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti.

Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään alla olevan lomakkeen palautusta varten 28.2.2022 mennessä.

Konsertti on katsottavissa maksutta suorana lähetyksenä Youtubessa 22.1. klo 14–15.

Kanteleensoittaja Matilda Bergmanin Sitten tiesin sen olevan tuuli -konsertissa kietoutuvat yhteen idän ja lännen kulttuuripiirien vaikutteet sekä mielen virtaavat liikkeet tietoisen ja tiedostamattoman välillä.

Musiikki nostaa asioita mielen eri kerroksista koetun piiriin, kuvaa niitä ja luo niiden kokemiselle kontekstin.

Esiintyjät

  • Matilda Bergman, konserttikantele
  • Heidi Ilmolahti, viulu
  • Emilia Karhi, huilu
  • Laura Linkola, konserttikantele
  • Mariette Reefman, alttoviulu

Lisätietoja: Anna Huuskonen

Talven nuoret taiteilijat -konserttisarja

Talven nuoret taiteilijat -sarja 21.1.–15.2.2022 esittelee vastikään valmistuneita ja opinnoissaan erinomaisesti menestyneitä Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijoita.

Ajankohta

22.1.2022 klo 14:00 – 15:00

Sijainti

Verkkokonsertti

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.