Siirtyy: Rakkaus voittaa aina?

Konsertissa kuullaan kohtauksia Mozartin Cosí fan tutte -oopperasta, Beethovenin konserttiaaria Ah Perfidio! ja Unsuk Chinin värikäs laulusarja Snags & Snarls, jonka solistina loistaa sopraano Helena Juntunen

X-symboli sinisellä ja violetilla taustalla.

Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Sibelius-Akatemian konsertit on peruttu yleisöltä 12.9.2021 saakka.

Konsertti on katsottavissa maksuttomana tallenteena Youtubessa 7.9. klo 18 alkaen kuukauden ajan. Linkki tallenteeseen lisätään tälle sivulle viimeistään tuntia ennen konsertin alkua.

Koomisissa oopperoissa kuulija odottaa onnellista loppuratkaisua, jossa vaikeudet voitettuaan rakastavaiset saavat toisensa ja elävät onnellisina loppuelämänsä. Mutta miten käy Mozartin Così fan tuttessa? Uskollisuus, rakkaus, ihastuminen ja peli sotkeutuvat pahasti keskenään. Ja mitä se onni sitten lopulta on?

Esiintyjät

Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri
joht. Markus Lehtinen, kapellimestari
Helena Juntunen, sopraano
Fiordiligi: Stella Tähtinen
Dorabella: Olivia Kyllönen / Ruut Mattila
Despina: Iris Candelaria
Ferrando: Jasper Leppänen / Tuomas Miettola
Guglielmo: Luke Scott
Don Alfonso: Sampo Haapaniemi

Ohjelma

W.A. Mozart: Cosí Fan Tutte
Beethoven: Ah, perfido, Op.65 (10-12 min.)
Unsuk Chin: Snags & Snarls (16 min.)

Konsertti toteutetaan yhteistyössä Colburnin konservatorion kanssa. Konsertin rahoittajana toimii Jane ja Aatos Erkon säätiö.

Lisätietoja: Márta Schmidt

Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri on ollut jo vuodesta 1916 suomalaisten orkesterimuusikoiden koulutuksen selkäranka, jonka näyttävissä produktioissa akatemian nuoret kapellimestarit ja solistit saavat tilaisuuden esitellä taitojaan. Sinfoniaorkesterin kotisali on Musiikkitalon konserttisali ja se vierailee säännöllisesti myös muissa saleissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Orkesterin koulutuksellisesta sisällöstä vastaa orkesterikoulutuksen professori Sakari Oramo.

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Ajankohta

7.9.2021 klo 18:00 – 20:00

Sijainti

Verkkokonsertti

Musiikkitalo

Töölönlahdenkatu

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Vallitsevan koronatilanteen vuoksi Sibelius-Akatemian konsertit on peruttu yleisöltä 12.9.2021 saakka. Tiedotamme tarkemmin yleisökonserttien ja lipunmyynnin avaamisesta 12.9. jälkeen.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet