PERUTTU: LempiLempi

Vahvojen tulkitsijoiden improvisoiva duo.

Lempilempi
Suvi Sistonen

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian konsertit peruttu 31.5. asti

Koronavirustartunnan riski on kohonnut kaikkialla maailmassa. Hallituksen uusien linjauksien mukaisesti kaikki Taideyliopiston tilat ovat suljettuina 18.3.–13.4.2020 ja Sibelius-Akatemian konsertit on peruttu 31.5.2020 asti. Peruuntuvien konserttien lippujen palautuksia hoitaa Ticketmaster.

Ohjeet lippujen palautukseen:
Peruuntuneet konsertit: http://bit.ly/peruutukset
Siirtyneet konsertit http://bit.ly/siirretyt

LempiLempi on ikkuna muinaisuuden ja nykyisyyden välillä. Päivi Hirvosen ja Tero Pajusen duo improvisoi, luo uutta, kokeilee mahdottomia ja kertoo tarinoita. Duo saa innoituksen sävellyksiinsä ja sanoituksiinsa kansanmusiikista ja folkista, joista pyyhitään pölyt pois rohkealla näkemyksellä ja väkevällä kädellä. He uskaltavat heittäytyä tuntemattomaan ja palata sieltä jälleen tuttuun. LempiLempi valloittaa yleisönsä läsnäolollaan sekä energisellä ja taidokkaalla soitollaan. Duon esityksissä näkyy ja kuuluu heidän rakkautensa musiikkiin – sekä toisiinsa.

Päivi Hirvonen ja Tero Pajunen vaikuttavat duonsa ja sooloprojektiensa lisäksi mm. yhtyeissä Okra Playground ja Lastenmusiikkiorkesteri Ammuu.

Päivi Hirvonen – viulu, laulu ja jouhikko
Tero Pajunen – kitara, laulu ja oktaaviviulu

Lisätietoja: Piia Kleemola-Välimäki, piia.kleemola-valimaki@uniarts.fi
Jenni Latva, jenni.latva@uniarts.fi


Ajankohta

pe 17.4.2020 klo 19:00

Sijainti

Kalevan Navetta (Seinäjoki), Avoin kampus, Sibelius-Akatemia, Taideyliopisto

Nyykoolinkatu

60100 Seinäjoki

Liput

7-15 €

Muut tiedot

Sali: Hugo-sali

Liput 15/12/7 € (normaali lippu / eläkeläiset / lapset, opiskelijat, työttömät, varusmiehet) tuntia ennen konserttia ovelta.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet