N-talo

Perinteikäs rakennus tarjoaa keskustan läheisyydessä Töölön kampuksella musiikin opiskelijoille tiloja harjoitteluun vuorokauden ympäri.

Ulkokuva N-talosta

Nervanderinkadulla on 28 musiikin opetukseen ja harjoitteluun tarkoitettua luokkaa, soitinverstas sekä henkilökunnan työskentely- ja kokoustiloja. Tiloissa on myös opiskelijaravintola, joka tarjoaa lounaan lisäksi aamupalaa edulliseen hintaan. Rakennus sijaitsee Helsingin keskustassa ja sinne pääsee helposti julkisilla kulkuvälineillä sekä jalan että pyörällä.

N-taloksi kutsuttu rakennus peruskorjattiin täysin vuonna 2014 Taideyliopiston käyttöön. Vanha Suomalainen Yhteiskoulu palautettiin alkuperäiseen muotoonsa, mutta tilat muokattiin tukemaan musiikin opetusta. Esimerkiksi voimistelusali jaettiin urkuluokiksi ja välipohjiin rakennettiin kelluvat äänieristysrakenteet.

Tilat ja toiminta

N-talon lounasravintola
Harjoitustilat
Töölön kampus

Osoite

Nervanderinkatu 13, 00100 Helsinki, Suomi

Aukioloajat

  • ma-pe 9-15:30
  • la-su suljettu
  • Vahtimestarit tavoitettavissa rakennuksen infopisteeltä aukioloaikoina. Kulkutunnisteella rakennukseen pääsee vuorokauden ympäri.

Yhteystiedot

Infon yhteystiedot:
siba.n-info@uniarts.fi
029 4474403

Esteettömyys

Rakennus on esteetön. Rakennukseen pääsee kulkemaan esteettömästi takapihan kautta soittamalla talon vahtimestareille numeroon 029 4474403. Hissit kuljettavat kerrosten välillä. Luokkahuoneissa on paikkoja pyörätuoleille.

Sijainti kartalla