Taideyliopiston yleisötilaisuudet peruttu yleisöltä 10.1.2021 asti

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmä kertoi tiedotustilaisuudessa perjantaina 27.11. uusista pääkaupunkiseudun koronarajoituksista ja -suosituksista. Taideyliopisto noudattaa viranomaisten ohjeita ja ottaa käyttöön 30.11. alkaen uusia rajoituksia ja linjauksia. Linjaukset ovat voimassa 10.1.2021 asti.

kädet pitävät kiinni soittimesta

Taideyliopisto jatkaa taiteellista toimintaa yliopiston tiloissa ilman ulkopuolista yleisöä. Taiteelliseen toimintaan sisällytetään myös opetukseen ja tutkimukseen liittyvät taiteelliset tilaisuudet. Yliopiston muiden koronalinjausten mukaisesti rajoitukset ovat voimassa 10.1.2021 asti. Olemme yhteydessä jo lipun varanneisiin tai ostaneisiin pikimmiten.

Kuvataideakatemian näyttelyt ja tapahtumat

Kuvataideakatemian galleriat suljetaan yleisöltä. Asiantuntijavierailut sekä esitarkastuslautakunnan ja tarkastajien työskentely mahdollistetaan galleriatilassa ennakkoilmoittautumismenettelyllä. 

Kuvataideakatemian näyttelyissä ei toistaiseksi järjestä yleisöavajaisia.

Sibelius-Akatemian konsertit

Sibelius-Akatemian konsertit on peruttu yleisöltä. Konsertteihin voidaan ottaa seuraamaan arvioivat lautakunnat ja tarkastajat. Mikäli yhteismäärä tilaisuuksissa ylittää 10 henkeä, tekee päätöksen tilaisuuden järjestämisestä akatemian dekaani. 

Lippujen palautuksesta vastaa Ticketmaster Suomi. Verkkokaupassa luottokorttia, PayPalia tai Klarnaa maksutapana käyttäneiden lipun ostajien ei tarvitse tehdä mitään. Lipun hinta palautetaan ostossa käytetylle maksutavalle automaattisesti. Mikäli liput on maksettu verkkopankin, Ticketmaster Suomen laskulla, Ticketmasterin lahjakortilla tai ostettu lippukaupasta, pyydämme täyttämään palautuslomakkeen palautusta varten: https://1u.fi/8tlYV.

Teatterikorkeakoulun esitykset

Teatterikorkeakoulun taiteellisen toiminnan tilaisuuksiin voidaan ottaa seuraamaan arvioivat lautakunnat ja tarkastajat. Mikäli yhteismäärä tilaisuuksissa ylittää 10 henkeä, tekee päätöksen tilaisuuden järjestämisestä akatemian dekaani.