Early Music @ Sibelius Summer Academy -kurssi kutsuu laulajia ja instrumentalisteja

Tule Sibelius-Akatemian kesäkurssille toteuttamaan G.F. Händelin oratorio Semele!

Sibelius Summer Academyn logo

Sibelius-Akatemia järjestää 7.–13.8.2021 Early Music @ Sibelius Summer Academy -kesäkurssin, jolla harjoitetaan ja esitetään G.F. Händelin oratorio Semele Eamonn Douganin johdolla.. Orkesterimestarina, orkesterin, konserttimestarin ja äänenjohtajien harjoittajana toimii vanhan musiikin aineryhmän vierailijaopettaja Sirkka-Liisa Kaakinen-Pilch. Harjoitusten kieli on englanti.

Oratorio esitetään yhteistyössä BRQ Vantaa -festivaalin ja Audite-kamarikuoron kanssa 13. elokuuta klo 19.00 Sibelius-Akatemian konserttisalissa (Pohjoinen Rautatiekatu 9, 00100 HKI). Esityksen viritystaso on 415 Hz.

Hakeminen

Teokseen haetaan nyt laulusolisteja sekä orkesterimuusikoita sekä Sibelius-Akatemian sisäisenä että ulkopuolisena hakuna. Pandemiatilanteesta ja matkustusrajoituksista johtuen hyväksymme hakemukset vain Suomessa asuvilta.

Sibelius-Akatemian laulunopiskelijat saavat produktiosta Sibelius-Akatemian opintojakson S-LA22 (Laajan konserttiteoksen soolotehtävä) suoritusmerkinnän 2–3 opintopisteen laajuisena. Laulajahakijoiden tulee liittää tiedosto tai linkki videotallenteeseen itsestään laulamassa vapaavalintaista G.F. Händelin englanninkielistä oratorioaariaa (piano-, yhtye- tai orkesterisäestyksellinen).

Soitonopiskelijat saavat produktiosta Sibelius-Akatemian opintojakson S-VM7 suoritusmerkinnän 1–3 opintopisteen laajuisena.

Hakemusten takaraja on 6.4.2021.

Haettavissa olevat tehtävät, lisätiedot hakemisesta sekä osallistumismaksuista löydät hakulomakkeelta. Valituille lähetetään erillinen linkki osallistumismaksua varten valintojen jälkeen. 

HUOM! Hakuilmoituksessa mainittuja fringe-konsertteja ei vaitettavasti koronatilanteen vuoksi järjestetä.

Valituille lähetetään erillinen linkki osallistumismaksua varten valintojen jälkeen. Sibelius-Akatemian perus- ja jatkotutkinto-opiskelijoille kurssi on osa opintoja ja ilmainen.

Lisätiedot

Laulajahakemukset:
Professori Petteri Salomaa, +358 40 500 4828, petteri.salomaa@uniarts.fi

Soittajahakemukset:
Lehtori Annamari Pölhö, +358 40 548 0321, annamari.polho@uniarts.fi

Tekninen tuki:
Koordinaattori Pauli Raitakari +358 50 511 6467 pauli.raitakari@uniarts.fi