Työnantajalupauksemme

Me Taideyliopistossa uskomme, että taide tekee tulevaisuuden. Siksi haluamme tarjota henkilöstöllemme parhaat edellytykset niin taiteen tekemiseen kuin muuhun työskentelyyn.

Kuvituskuva

Meillä teet merkityksellistä työtä ainutlaatuisessa ympäristössä

Uskomme siihen, että taide on osa hyvää elämää myös tulevaisuudessa. Taideyliopistossa pääset tekemään merkityksellistä työtä, joka vahvistaa suomalaista taide- ja kulttuurielämää: meiltä valmistuu maailmaa muuttavia taiteilijoita, tutkijoita ja asiantuntijoita.

Merkityksellinen työ rakentuu siitä, että annamme työntekijöillemme tilaa kokeilla uutta ja ottaa vastuuta. Pääset kehittämään omaa työtäsi yhdessä esihenkilösi kanssa. Jokainen on oman alansa asiantuntija ja arvostamme jokaisen osaamista.

Meillä pääset osaksi poikkeuksellisen motivoitunutta työyhteisöä, joka on suurin vahvuutemme henkilöstökyselyiden perusteella. 

Esihenkilömme mahdollistavat parhaat edellytykset työssä onnistumiseen

Meillä jokainen saa olla oma itsensä. Näemme moninaisuuden vahvuutena ja arvostamme jokaisen työntekijän mielipidettä. 

Uskomme siihen, että hyvä esihenkilötyö parantaa työhyvinvointia. Siksi olemmekin panostaneet esihenkilötyöhön ja vahvistamme heidän osaamistaan tarjoamalla esimerkiksi monipuolisia koulutuksia. Viime aikoina olemme muun muassa panostaneet koulutuksiin inklusiivisuudesta ja monimuotoisuudesta.     

Tuemme uuden oppimisessa ja työssä kehittymisessä

Tarjoamme laajat mahdollisuudet hyödyntää omaa osaamistasi: pienessä ja ketterässä organisaatiossa pääset kokeilemaan ja jakamaan osaamistasi.

Kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi osallistumalla erilaisiin koulutuksiin. Meillä voit myös hakea työnkiertoon talon sisällä tai hakea kansainvälisiin vaihtoihin.

Pidämme huolta toisistamme

Tarjoamme sinulle sähköiset Smartumin liikunta- ja kulttuurietuudet sekä hyvinvointitunnin joka viikko. Voit käyttää hyvinvointitunnin esimerkiksi liikuntaan, museovierailuun tai muuhun mieleiseesi puuhaan. 

Pääset myös hyödyntämään edullisesti Unisport-liikuntakeskuksen palveluita sekä talon omaa kuntosalia.

Tuemme jaksamistasi myös tarjoamalla talon omia hyvinvointivalmennuksia ja tarvittaessa työnohjausta. Mehiläisen työterveyden kautta tuemme henkilöstömme henkistä hyvinvointia työpsykologi- ja lyhytterapiapalveluilla.

Meillä pääset myös hyödyntämään erilaisia kulttuuri- ja virkistäytymisetuja. Pääset ilmaiseksi yliopistomme taide-esityksiin ja näyttelyihin.

Meillä voit työskennellä joustavasti etätyömahdollisuutta hyödyntäen. Se tarkoittaa, että noudatamme pääasiassa toimistotyöaikaa, mutta meillä voit myös järjestellä työaikaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseksi.