Henkilöstöedut

Näin tuemme henkilöstömme hyvinvointia ja jaksamista.

Kuvituskuva

Mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen

Voit osallistua yliopiston omiin henkilöstö- ja kielikoulutuksiin tai voit vaihtoehtoisesti käydä oman alasi koulutuksissa. Saat myös 50 %:n alennuksen avoimen yliopistomme kurssimaksuista.

Joustavat työajat ja etätyömahdollisuus

Noudatamme pääasiassa toimistotyöaikaa, mutta meillä on myös mahdollista järjestellä työaikaa työn ja perhe-elämän yhteensovittamiseksi.

Työn luonne huomioiden meillä on myös mahdollisuus tehdä työtä etänä. 

Hyvät työterveyshuollon palvelut Mehiläisessä

Työterveyshuoltomme tukee henkilöstön hyvinvointia tarjoamalla lääkäripalveluiden lisäksi muun muassa työfysioterapiaa sekä työpsykologi- ja lyhytterapiapalveluita.

Liikunta- ja kulttuurietuja

Tarjoamme henkilöstöllemme SmartumPlus-edun, jolla voi lunastaa kulttuuri- ja liikuntapalveluita ympäri Suomen. Pääset myös hyödyntämään edullisesti Unisport-liikuntakeskuksen palveluita tai voit käyttää ilmaista kuntosalia Sörnäisten kampuksellamme.

Työhyvinvointitunti

Meillä voit käyttää liikunta- ja kulttuurietujen lisäksi viikossa tunnin työajasta esimerkiksi liikuntaan tai muuhun mieleiseesi puuhaa. Kannustamme käyttämään tämän tunnin käymällä vaikka museossa tai teatteriesityksessä!

Vapaalippuja yliopiston omiin tapahtumiin

Olemme yksi Suomen suurimmista kulttuuritaloista, ja henkilöstömme jäsenenä pääset nauttimaan ilmaiseksi yliopistomme taide-esityksistä, näyttelyistä ja konserteista. Järjestämme satoja esityksiä, konsertteja, näyttelyitä ja muita tapahtumia vuodessa.

Edullisesti lounaalle

Tarjoamme henkilöstölle edullisen lounaan kampusravintoloissamme.