Kan­san­musiik­kia Tai­dey­li­opis­tos­ta: Veera Katila

Ääniä, ääriä — Veera Katilan tutkintokonsertti

Kuvaaja: Leo Brinkmann

Esiintyjät

  • Veera Katila – puhaltimet, laulu
  • Maija Holopainen – alttoviulu, jouhikko, laulu
  • Essi Hirvonen – kontrabasso, laulu

Ohjelma

Ääniä, ääriä on teos, jossa tutkiskellaan uppoutumista, toistuvuutta ja muutosta, vaivihkaisuutta, tekstuureja ja värejä, ääniä ja ääriä. On erilaisia perinnepuhaltimia, jouhikko, alttoviulu, kontrabasso, ihmisääntä ja aikaa kuunnella. Tämä ja muita kantaesityksiä Veeran kandikonsertissa.

Lisätietoja: Jannika Lahin

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta 11.4.–2.6.2022

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta -konsertit ovat sarja Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmän tutkintokonsertteja. Aineryhmän opiskelijat lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävissä konserttikokonaisuuksissa pääsee kurkistamaan kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttimaan musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Tutustu sarjan konsertteihin.

Ajankohta

1.6.2022 klo 19:00 – 19:45

Sijainti

Kansallismuseon aula

Suomen kansallismuseo

Mannerheimintie 34

00100 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy.

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet