Taideyliopiston testamentti-ilta verkossa tiistaina 23.4. klo 17.30

Tuoko taide elämääsi iloa ja haluaisitko jakaa sitä iloa eteenpäin? Järjestämme taiteen ystäville avoimen verkkotilaisuuden, jonka aiheina ovat testamenttilahjoittaminen, testamentin laatiminen sekä taide ja taiteen opiskelu lahjoituskohteena.

Tue nuorten taiteilijoiden uran ensiaskelia lahjoituksella

Koetko musiikin tai kuvataiteen merkityksellisenä ja haluaisitko tukea sen opiskelua lahjoituksella?

Tervetuloa kuulemaan, miten voit tukea testamentissa nuoria taiteilijoita ja taidekoulutusta Taideyliopiston ja sen tukisäätiöiden kautta. Tilaisuudessa kerromme lahjoitusten vaikuttavuudesta sekä testamentin laatimisesta: missä tilanteessa on järkevää tehdä testamentti ja miten testamentti tehdään. Asiantuntijana on lakimies Tuula Rainto lakiasiaintoimisto Amoksesta.

Taideyliopiston muodostavat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Yliopiston yhteydessä toimii kaksi tukisäätiötä, jotka myöntävät apurahoja nuorille taiteen opiskelijoille. Sibelius-Akatemian tukisäätiö tukee musiikin opiskelua ja Taideyliopiston tukisäätiö kuvataiteen, teatterin, tanssin ja kirjoittamisen opiskelua. Voit kohdentaa testamenttilahjoituksen sinulle läheiselle taiteen alalle.

Taideyliopiston ja sen tukisäätiöiden ei tarvitse yleishyödyllisinä yhteisöinä maksaa perintöveroa saamistaan testamenttilahjoituksista. 

Tapahtuma järjestetään etätilaisuutena verkossa ja on maksuton, mutta edellyttää ennakkoilmoittautumista. Lähetämme ilmoittautuneille linkin tapahtumaan.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot ja ilmoittautuminen ennakkoon:

Pyydämme ilmoittautumaan tilaisuuteen ennakkoon. Lähetämme sinulle linkin, jonka kautta voit osallistua tilaisuuteen etänä. Voit halutessasi jättää ilmoittautumisen yhteydessä meille etukäteen kysymyksiä. Mikäli ajankohta ei sovi sinulle, mutta aihe kiinnostaa, ota meihin yhteyttä ja sovi tapaamisesta erikseen.

Ilmoittautuminen ja lisätiedot: Taideyliopiston ja Sibelius-Akatemian tukisäätiöiden asiamies Anni Pokki, anni.pokki@uniarts.fi tai 050 476 6961

Ajankohta

23.4.2024 klo 17:30 – 19:00

Muut tiedot


Tilaisuus järjestetään verkossa.