TADaC 2021: Core

TADaC (Theatre Academy Dance Collective) on Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun tanssijantaiteen maisteriopiskelijoiden yhteinen taiteellinen opinnäyteprojekti.

tyylitelty piirros, jossa jalka siitä niin sanotusti kasvaa sinisiä kasveja.
Aino Autere

inkivääri nopeus avatar core
tekstuuri fiktiivinen syn/koop/pi core
tanssi itselle tanssin syttyminen core 
pitkän  askeleen  pilvi  core
b r e a kbeat neliö kori kore
~ wonky sivuverho core ~
kummitus core tilaan ryntäys core

Ilmoittaudu esityksiin alla olevien linkkien kautta:

ti 10.8. klo 19

ke 11.8. klo 19

to 12.8. klo 15

Työryhmä

Esiintyjät: Iiris Laakso, Elisa Lejeune, Verna Nordlund, Veera Snellman, Suvi Kelloniemi, Maria Mäkelä, Terhi Hartikainen (kaikki TT, teos on valmistuvien tanssijoiden taiteellinen opinnäyte)

Koreografia: Emmi Venna
Valo- ja tilasuunnittelu: Erno Aaltonen 
Pukusuunnittelu: Hanne Jurmu
Äänisuunnittelu: Ville Kabrell
Koreografinen keskustelukumppani: Mira Kautto

Teoskuvat ja trailer: Aino Autere
Tanssilattia: Marja Zilcher ja Erno Aaltonen

TADaC on ollut olemassa vuodesta 2007 alkaen, aiemmin nimellä Theatre Academy Dance Company. Se on perinteisesti sisältänyt näyttämöteoksen valmistamisen yhteistyössä ammattilaiskoreografin ja – suunnittelijoiden kanssa. Teos on esityskautensa jälkeen kiertänyt myös muualla kotimaassa ja kansainvälisesti. Vuoden 2021 TADaCin yksi lähtökohta oli, että opiskelijat pääsevät itse vaikuttamaan opinnäytteensä sisältöön ja tavoitteisiin. TADaC voi tulevaisuudessa saada myös muita muotoja ja sisällyttää itseensä esim. kokoelman eri teoksia, riippuen opiskelijoiden taiteellisista tarpeista.

TADaC projektin tavoitteena on mahdollistaa syvä taiteellinen prosessi tarjoten riittävästi aikaa teoksen valmistamiseen. Teosta seuraavan kiertueen tavoite on tarjota mahdollisuus kokea teoksen esittämisen pidempi elinkaari, ja kerätä kokemuksia teoksen esittämisestä erilaisissa tiloissa ja kulttuurisissa ympäristöissä. Kiertueeseen sisältyy myös mahdollisuus pienimuotoisten paikallisten yleisötyötapahtumien tekemiseen. TADaC on siihen osallistuvien tanssijoiden maisterin taiteellinen opinnäytetyö.

Esityksen alkuperäinen ensi-ilta 19.1.2021 Zodiak Stagella Helsingissä pidettiin suljetulle kutsuvierasyleisölle, ja kevään kiertue-esitykset Kuopiossa, Järvenpäässä, Oulussa ja Tallinnassa jouduttiin perumaan koronapandemian vuoksi.

Traileri: Aino Autere

Ajankohta

10.8.2021 klo 19:00
11.8.2021 klo 19:00
12.8.2021 klo 15:00

Sijainti

Zodiak Stage, Tallberginkatu 1, Helsinki

Tallberginkatu 1

00180 Helsinki

Liput

Ilmoittautumislinkit tapahtumassa.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet