Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri: Maailma on näyttämö  

Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesterin kauden ensimmäinen konsertti tarjoaa draamaa ja suuria tunteita.

Laulusolisti Eleriin Müüripeal tulkitsee orkesterilaulun uranuurtaja Hector Berliozin mestariteoksen Kleopatran kuolema, joka kertoo Egyptin kuningattaren traagisesta itsemurhasta.  

Elliott Goldenthal on Oscar-palkittu elokuvamusiikin säveltäjä, jonka Othello Symphony -teoksen maailman kantaesitys kuullaan kapellimestari Elisar Riddelinin johdolla. Teos on levytetty, mutta sitä ei ole koskaan tätä ennen esitetty konsertissa.  

Esiintyjät

  • Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri 
  • Elisar Riddelin, kapellimestari 
  • Eleriin Müüripeal, laulu 

Ohjelma

  • Berlioz 
  • Tshaikovsky 
  • Goldenthal 

Lisätiedot: Anna Rombach, anna.rombach@uniarts.fi 

Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri

Sibelius-Akatemian sinfoniaorkesteri on ollut jo vuodesta 1916 suomalaisten orkesterimuusikoiden koulutuksen selkäranka, jonka näyttävissä produktioissa akatemian nuoret kapellimestarit ja solistit saavat tilaisuuden esitellä taitojaan. Sinfoniaorkesterin kotisali on Musiikkitalon konserttisali ja se vierailee säännöllisesti myös muissa saleissa sekä kotimaassa että ulkomailla. Orkesterin koulutuksellisesta sisällöstä vastaa orkesterikoulutuksen professori Sakari Oramo.

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

6.10.2024 klo 16:00 – 17:40

Sijainti

Musiikkitalon Konserttisali

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

10,50-29,50€

Osta liput

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet