Musiikkitalon Konserttisali

Musiikkitalon suuressa Konserttisalissa yleisö ympäröi salin keskellä soittavan orkesterin.

Musiikkitalon konserttisalin lava ja katsomo

Musiikkitalon omistama ja rakennuksen keskellä sijaitseva Konserttisali on monipuolinen ja nykyaikainen esitystila. Konserttisali on Musiikkitalon esitystiloista suurin, sen esiintymislava on kooltaan 283 m2. 

Salissa on 1704 istumapaikkaa, joista parvella on 478. 

Konserttisalin akustiikka on suunniteltu erityisesti akustiselle eli vahvistamattomalle orkesterimusiikille. Sali soveltuu myös viihdemusiikin esittämiseen.

Konserttisalin varaaminen tapahtumaa varten

Konserttisalin käytöstä ja vuokraamisesta vastaa Musiikkitalo. Voit pyytää tarjouksen Konserttisalista Musiikkitalon sivujen kautta.

Tilat ja toiminta

Musiikkitalo
Töölön Kampus

Osoite

Mannerheimintie 13a, 00100 Helsinki, Suomi

Esteettömyys

Konserttisaliin on kuusi sisäänkäyntiä Musiikkitalon aulasta ja lämpiöstä, joihin pääsee suoraan Kansalaistorilta. Parvelle pääsee hissillä. Salissa on 28 pyörätuoleille varattua paikkaa. Salin permantokatsomossa on induktiosilmukka, paitsi katsomolohkoissa A ja L. Induktiosilmukka ei tällä hetkellä pääsääntöisesti ole käytössä konserteissa, joissa on käytössä äänenvahvistus. Konserttisalissa on käytössä korvaava kuulemisen apuväline, joka kattaa koko konserttisalin. Apuvälineen voi lainata Musiikkitalon neuvontapisteestä.

Sijainti kartalla