Natasha Loges, Global Winterreise

Lied-musiikkiin erikoistunut Natasha Loges vierailee Sibelius-Akatemiassa

Lied-musiikkiin erikoistunut Freiburgin musiikkikorkeakoulun musiikkitieteen professori Natasha Loges vierailee opettamassa Sibelius-Akatemialla. Luento käsittelee konserttia ”Winterreise-Weltreise”, jossa on hahmoteltu uusiksi Schubertin tunnettu talvinen laulusarja. Schubertin laulujen rinnalle on tuotu sävellyksiä ympäri maailmaa tehden talvisesta matkasta maailmanlaajuisen. Loges taustoittaa konsertin taiteellista suunnitteluprosessia viimeaikaisen tutkimuksen näkökulmasta.

Luennon jälkeen on keskustelutilaisuus.

Lisätietoja: Minttu Hellsten, minttu.hellsten@uniarts.fi

Natasha Logesin opetusvierailu on osa Taideyliopiston Sibelius-Akatemiassa vuoden 2019 alussa käynnistynyttä kansainvälistä vierailijaohjelmaa. Se on
Sibelius-Akatemian koulutusta täydentävä ohjelma, johon kutsutaan oman erityisalueensa johtavia taiteilijoita eri puolilta maailmaa. He työskentelevät Sibelius-Akatemian opiskelijoiden ja opettajien kanssa periodimuotoisesti, pääsääntöisesti vuoden tai kahden vuoden jaksoissa. Ohjelman perustamista ovat tukeneet Jane ja Aatos Erkon säätiö sekä Jenny ja Antti Wihurin rahasto.

Ajankohta

15.2.2024 klo 16:30 – 18:30

Sijainti

Kamarimusiikkisali

Pohjoinen Rautatiekatu 9

00100 Helsinki

R-talo

Liput

Vapaa pääsy

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet