Musiik­ki­ta­lon ke­sä­kon­sert­ti – Sunnuntaikvartetti

Sunnuntaikvartetti on tunnelmallinen, kotoisa, herkkä ja ilmaisuvoimainen sellokvartetti, jossa mitä parhaimmat soittimet ja tyypit on tuotu yhteen.

Olemme kaikki nykyisiä tai jo valmistuneita musiikkikasvatuksen opiskelijoita Sibelius-Akatemiasta ja meitä yhdistää rakkaus musiikkiin: nimenomaan sellomusiikkiin. Sello on soittimena monipuolinen ja sen kaunis ja pehmeä ääni taipuu lähes mihin vain. Soitamme niin klassista, pop/rockia kuin elokuvamusiikkiakin, ja keikoillamme lämmin tunnelma ja rento meininki on taattu!

Esiintyjät:

  • Effi Anttila, sello
  • Sarah Devoyon, sello
  • Lauri Grünthal, sello
  • Linnea Hildén , sello

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Tutustu koko ohjelmaan.

Ajankohta

29.6.2022 klo 17:00 – 18:00

Sijainti

Musiikkitalon ulkoterassi

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet