Musiik­ki­ta­lon ke­sä­kon­sert­ti – Matilda Bergman & Laura Linkola, kantele, Antti Salovaara, fagotti & Emilia Karhi, huilu

Konsertissa 16.7. esiintyvät Laura Linkola ja Matilda Bergman konserttikanteleineen yhdessä fagotisti Antti Salovaaran (Esbjerg Ensemble) ja huilisti Emilia Karhen (Kaartin soittokunta) kanssa.

Ohjelmistossa kuullaan rakastettuja klassisen musiikin kappaleita duoina mm. Debussyltä, Griegiltä, Ibertiltä ja Pärtiltä. Puupuhallinten ja kanteleen äänten luonnonläheisyys ja sävymaailmat luovat jännittävän mosaiikkimaisen äänimaiseman, kun instrumentaatiot vaihtuvat kappaleesta toiseen. Musiikki tukee tekstuurillaan äänenväreillä leikittelevää tutkimusmatkaa.

Esiintyjät:

  • Laura Linkola, kantele
  • Antti Salovaara, fagotti
  • Matilda Bergman, kantele
  • Emilia Karhi, huilu

Ohjelma:

Debussy, Ibert, Debussy, Pärt, Grieg

Musiikkitalon terassilla kuullaan ilmaiskonsertteja kesäiltapäivisin keskiviikosta lauantaihin 26.5.-30.7. klo 17!

Konserteissa esiintyvät Taideyliopiston Sibelius-Akatemian lahjakkaat muusikot sekä mielenkiintoisia vierailijoita pop- ja indiekentältä: mm. KUUMAA, Vilma Jää ja Olivera.

Musiikin genret vaihtelevat päivittäin: keskiviikkoisin klassista, perjantaisin jazzia ja lauantaisin maailmanmusiikkia. Muista myös Radio Helsingin kesälive torstaisin – tervetuloa afterworkeille nauttimaan kesäiltapäivistä!

Tutustu koko ohjelmaan.

Ajankohta

16.7.2022 klo 17:00 – 18:00

Sijainti

Musiikkitalon ulkoterassi

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet