Sibelius-Akatemian Harmonikkafestivaali: Maciej Frąckiewiczin mestarikurssi

Maciej Frąckiewicz (s. 1988) on soittimensa tunnetuimpia nuoria taitajia. Hän esiintyy sekä orkesterien solistina että kamarimuusikkona.

Anita Wasik

Maciej Frąckiewicz on tehnyt yhteistyötä lukuisten säveltäjien kanssa, kuten Krzysztof Penderecki, Zygmunt Krauze, Dariusz Przybylski, Wojtek Blecharz ja Jagoda Szmytka ja kantaesittänyt yli 90 teosta. 2018 Frąckiewicz voitti Deutsche Musikwettbewerb -palkinnon sekä yleisöpalkinnon.

Mestarikurssin toteutus yhdessä Puolan suurlähetystön kanssa.

Lisätietoja: Matti Leisma

Sibelius-Akatemian harmonikkafestivaali

Sibelius-Akatemian opiskelijoiden ja opettajien yhteisvoimin valotetaan harmonikan 200 vuotista taivalta ja harmonikkamusiikin laajaa kirjoa kansanmusiikista uusimpaan kamarimusiikkiin. Festivaali järjestetään Musiikkitalossa 23.–26.3.2022.

Tutustu harmonikkafestivaalin muihin konserttehin.

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.

Ajankohta

24.3.2022 klo 13:30 – 17:30
25.3.2022 klo 12:30 – 16:00

Sijainti

Camerata

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet