KuvAn Tutkimuspäivät 2021

Kuvan tutkimuspäivät 13.–15.12.2021. Digitaalinen laite, jossa lukee runo "Sentinels of spring... blueberry buns on the served".
Kuva: Bruno Caldas (2021): Alku. A device for reading AI-generated poems (detail).

Seitsemänsillä KuvAn Tutkimuspäivillä keskustellaan kokemuksellisista käytännöistä, pedagogisista prosesseista ja oletetusti älykkäistä koneista.  Mikä aistinvaraisessa todistamisessa on panoksena? Kuinka pandemia muuntaa taidekouluja ja niiden pedagogisia visioita? Miten neuroverkot ja syväoppimisjärjestelmät muokkaavat taiteellista ajattelua? 

Kaikkien osallistujien sekä paikan päälle tulevien, että etänä osallistuvien, on ilmoittauduttava verkkolomakkeella Tutkimuspäiville. Ilmoittautumisen deadline on 7.12.2021. Ilmoittaudu täällä.

KuvAn Tutkimuspäivät järjestetään Kuvataideakatemian uudessa päärakennuksessa Myllyssä ja keskustakirjasto Oodissa sekä osin etänä. Tervetuloa ajattelemaan yhdessä paikan päällä tai etänä! 

  • Tutkimuspäivien 2021 ajantasainen ohjelma löytyy päivien verkkosivulta
  • Striimattujen ohjelmaosuuksien Youtube linkit löytyvät Tutkimuspäivien verkkosivuilta
  • Kaikki ilmoittautuneet osallistujat saavat päivitettyä tietoa ohjelmasta sähköpostitse viikolla 49 
  • Seuraamme viranomaisten sekä yliopiston koronalinjauksia. Jos sinulla on kuumetta, flunssan oireita, mahaoireita tai muita koronaan viittaavia oireita, niin jää kotiin. Kasvomaskin käyttöä suositellaan kaikissa tilanteissa Taideyliopistolla (pois lukien ruokailu), mikäli siihen ei ole terveydellisiä esteitä.

Tiedusteluita voi lähettää sähköpostiosoitteeseen: kuva.researchdays.info@uniarts.fi

Ajankohta

13.12.2021 – 15.12.2021

Sijainti

Valkoinen studio, Kuvataideakatemia

Sörnäisten rantatie 19

00530 Helsinki

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet