Kansanmusiikkia Taideyliopistosta: Konehenki

Minimalismia, transsia ja arkaaisia melodioita akustisesti ja elektronisesti.

Astu sisään ja anna melodian, rytmin ja äänimaailman punoman langan johdattaa sinut syvemmälle ytimeesi. Lukas Kristo luo toisteisia ja tamppaavia arkaaisia sävelmiä hyödyntäen elektroharmooniaan – polkuharmooni höystettynä digitaalisella signaalinkäsittelyllä – sekä ääntään ja muita soittimia. Runolaulusta luomuteknoon, pyhitä itsellesi tämä hetki.

Esiintyjät

Lukas Kristo – elektroharmooni, flyygeli, laulu, perkussiot

https://lukaskristo.com/

Lisätietoja: Nanne Immonen

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta 11.4.–2.6.2022

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta -konsertit ovat sarja Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmän tutkintokonsertteja. Aineryhmän opiskelijat lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävissä konserttikokonaisuuksissa pääsee kurkistamaan kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttimaan musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Tutustu sarjan konsertteihin.

Ajankohta

2.6.2022 klo 19:00 – 20:00

Sijainti

Kamarimusiikkisali

Pohjoinen Rautatiekatu 9

00100 Helsinki

R-talo

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet