Kansanmusiikkia Taideyliopistosta: Tuike Suomalainen, viulu

”Kelloista hyppyihin” on Tuike Suomalaisen tutkintokonsertti

Kuvaaja: Iida Tallqvist

Esiintyjät

  • Tuike Suomalainen, viulu
  • Viive Virtanen, viulu
  • Pihla Perämäki, viulu
  • Oona Harju, harmooni

Ohjelma

Tuike Suomalainen soittaa tutkintokonsertissaan kansanmusiikkia vanhemmasta perinteestä pelimannimusiikkiin. Hän keinuu vanhojen pelimannien ja oman soittotyylinsä välillä pohtien suhdettaan improvisaatioon ja kansanmusiikin poljentoon.

Lisätietoja: Jannika Lahin

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta 11.4.–2.6.2022

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta -konsertit ovat sarja Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmän tutkintokonsertteja. Aineryhmän opiskelijat lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävissä konserttikokonaisuuksissa pääsee kurkistamaan kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttimaan musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Tutustu sarjan konsertteihin.

Ajankohta

31.5.2022 klo 15:00 – 15:30

Sijainti

Kamarimusiikkisali

Pohjoinen Rautatiekatu 9

00100 Helsinki

R-talo

Liput

Vapaa pääsy.

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet