Helsinki Harp Festival: Äänikylpykonsertti

Ota joogamatto mukaan tai istahda Organon tuoleille rentoutumaan Saara Olarten harpun ja Jani Toivosen loihtiman äänimaailman pariin. 

Ohjelma

  • Cage – Pärt -vapaa improvisaatio 

Esiintyjät

  • Jani Toivonen äänimaljat ja gongit 
  • Saara Olarte, harppu 

Lisätiedot: Anna Huuskonen, anna.huuskonen@uniarts.fi

Helsinki Harp Festival

Tervetuloa järjestyksessään toiseen Helsinki Harp Festivaliin! Upea festivaalimme järjestetään Musiikkitalossa, Helsingin ytimessä 31.8.–3.9.2023. Tämän vuoden teemana on hyvinvointi ja harpistisäveltäjät. Pääset nauttimaan maailmanluokan konserttien ohella muun muassa myös äänikylpykonsertista kauniissa Organo-salissa. Harpisteille on luvassa pilatestunteja ja fysioterapeutin ergonomiavalmennusta. Emme tietenkään unohda harpistiharrastajia: ohjelmistosta löytyy perinteisiä mestarikursseja, jazztyöpajoja, elektronisen harpun esittelyjä kaikentasoisille harpun soittajille. Festivaalilla järjestetään myös ensimmäinen suomalainen kilpailu harpunsoiton harrastajille sekä kansainvälinen Helsinki Harp Competition.

Mannerheimintien peruskorjaus

Peruskorjauksen aikana kulku Musiikkitalolle Mannerheimintien suunnasta hankaloituu. Suosittelemme varaamaan saapumiseen riittävästi aikaa ja käyttämään mahdollisuuksien mukaan Kansalaistorin puoleista sisäänkäyntiä. Tämän hetken tiedon mukaan Mannerheimintien sisäänkäynti pysyy myös käytössä koko remontin ajan, mutta jalankulkureitit voivat olla ajoittain haastavia.

Suosittelemme seuraamaan tietyömaan virallisia tiedotuskanavia, joista löytyy ajantasaisin tieto.

Ajankohta

31.8.2023 klo 9:00 – 9:45

Sijainti

Organo

Mannerheimintie 13a

00100 Helsinki

Musiikkitalo

Liput

6,50-18€ tai festivaalipassi

Voit ostaa festivaalipassin täältä

Lipunmyynti alkaa 3.7.2023

Osta liput

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet