Kansanmusiikkia Taideyliopistosta: Robbie Sherratt

Come Dance, it’ll be Rate Grand!

Tule mukaan tanssimaan Robbie Sherrattin folkmestarikonserttiin. Luvassa on sosiaalisia tansseja, kuten valsseja, schottisches ja mazurkas, sekä muutama ceilidh-tanssi. Viulu ja laulu ohjaavat askeleitasi uudella, erityisesti tilaisuutta varten kirjoitetulla musiikilla.

Lisätietoja: Tiina Halonen

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta -konsertit ovat sarja Sibelius-Akatemian Kansanmusiikin aineryhmän tutkintokonsertteja. Aineryhmän opiskelijat lähestyvät esityksissään kansanmusiikkia erilaisista näkökulmista. Konserttien sisällöt ja ideat kumpuavat niin vanhoista runoista ja perinteestä, henkilökohtaisista havainnoista ja tunteista, kuin oman musiikillisen matkan varrella tapahtuneista muutoksista.

Vuosittain järjestettävissä konserttikokonaisuuksissa pääsee kurkistamaan kansanmusiikin nykyhetkeen ja nauttimaan musiikista kaikin aistein mitä erilaisimmin kokoonpanoin ja instrumentein tarjoiltuna.

Ajankohta

1.12.2021 klo 19:00 – 20:30

Sijainti

Pitäjänmäen kyläkirkko / Sockenbacka bykyrka

Henrikintie 25 A

00370 Helsinki

Liput

Vapaa pääsy

Muut tiedot


Haluamme luoda turvallisen tapahtumaelämyksen myös koronan aikana. Tutustu tästä turvaohjeisiin ennen tapahtumaan saapumista.

Sijainti kartalla

Katso reittiohjeet