Johdon assistentti

Oletko kuvataiteesta kiinnostunut oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka viihtyy dynaamisessa ympäristössä? Pystytkö ottamaan haltuun muuttuvia tilanteita, organisoimaan ripeästi tapaamisia ja tilaisuuksiakin, mutta et kaihda rutiinitehtäviäkään?

Haemme Taideyliopiston Kuvataideakatemiaan

johdon assistenttia

perhevapaan sijaiseksi ajalle 24.5.2021-22.5.2022 tai sopimuksen mukaan.

Tehtävän ytimen muodostaa Kuvataideakatemian dekaanin ja muun johdon assistentin tehtävät (kalenterien koordinointi, kokous- ja matkajärjestelyt sekä erilaiset johdon avustavat tehtävät) sekä johtoryhmän ja johtokunnan sihteerin tehtävät. Lisäksi tehtäviin sisältyy alumnitoimintaan ja sidosryhmätyöhön liittyviä tehtäviä, vierailujen ja tilaisuuksien järjestämistä sekä asiakirjahallinnon tehtäviä.

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä, hyviä tietoteknisiä valmiuksia sekä erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa. Osaat käyttää keskeisiä toimisto-ohjelmistoja (MS Office, Teams, Zoom). Menestyminen tehtävässä edellyttää oma-aloitteisuutta, itsenäistä työotetta, hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja, monipuolisia viestintätaitoja, paineensietokykyä sekä valmiutta työskennellä samanaikaisesti erilaisten kiireellisten työtehtävien parissa. Kiinnostus kuvataiteita kohtaan sekä ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme työntekijöillemme monipuoliset ja haastavat tehtävät taiteen uusimpien virtausten parissa. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia oman osaamisen kehittämiseen, joustavat työajat sekä kattavan työterveyshuollon ja muita henkilöstöetuja. Toimipisteesi sijaitsee Taideyliopiston Sörnäisten kampuksella.

Tehtävän palkkaus perustuu yliopistojen palkkausjärjestelmän muun henkilökunnan vaativuustasoon 8. Henkilökohtaisesta palkanosasta riippuen palkka työsuhteen alkaessa on 2770–2950 euroa/kk.

Kiinnostuitko? Jätäthän hakemuksesi ansioluetteloineen pian, kuitenkin viimeistään 19.4.2021 sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta. Saat lähetyksen jälkeen vastaanottokuittauksen (kannattaa tarkistaa myös sähköpostin roskapostikansio käyttäjätunnusviestin osalta, jos viestiä ei ole saapuneissa viesteissä).

Lisätietoja antaa Kuvataideakatemian palvelu- ja henkilöstöpäällikkö Sanna Yliheljo, sähköpostimme ovat muotoa etunimi.sukunimi@uniarts.fi.


Tietoa meistä

Taideyliopisto on avoin taiteiden kohtauspaikka, rohkeiden uudistajien ja perinteen taitajien kriittinen yliopistoyhteisö. Muodostamme ainutlaatuisen ympäristön taiteilijana kasvamiseen ja vahvistamme taidetta ja sen muutosvoimaa. Taideyliopisto on yksi alansa johtavista yliopistoista ja siihen kuuluvat Kuvataideakatemia, Sibelius-Akatemia ja Teatterikorkeakoulu. Opiskelijoita meillä on noin 2 000, professoreita 60 ja henkilötyövuosia noin 700.