Uniarts Hub tarjoaa tukea tai­dea­lan lii­kei­deoi­den ke­hit­tä­mi­seen – tule infotilaisuuteen 23.8. ja hae mukaan!

Taideyliopiston ensimmäinen esihautomo-ohjelma toteutetaan syksyn 2022 aikana. Ohjelma tarjoaa tietoa ja tukea yrittäjyystaitoihin sekä testialustan taiteilijoiden ja taideopiskelijoiden liikeideoille.

Opiskelijoita katolla tanssimassa

Oletko taide- tai luovan alan tekijä, tuottaja tai välittäjä, joka pohtii yrityksen perustamista? Tai onko teillä työryhmä vastaavassa tilanteessa? Onko jo alustava liikeideakin olemassa tai haluatteko selkeää tietopakettia yrityksen perustamisen vaiheista ja vaihtoehdoista? Jos vastasit kyllä, kolme kuukautta kestävä Uniarts Hub -esihautomo-ohjelmamme voi olla juuri oikea ympäristö kehittää ideaa eteenpäin, pohtia urasuuntautumisen vaihtoehtoja ja valmistella yrityksen perustamista.

Syyskuusta marras-joulukuulle pyörivässä ohjelmassa osallistujat saavat kattavan näkymän taide- ja luovien alojen yritystoimintaan, tutustuvat näillä aloilla toimiviin asiantuntijoihin ja toisiinsa. Luennoitsijoina, työpajojen vetäjinä ja mentoreina toimivat kokeneet luovien alojen sekä taiteen maailman tekijät.

Ohjelman kesto on 12 viikkoa ja se sisältää luentojen, verkostoitumistilaisuuksien ja työpajojen lisäksi räätälöidyn mentorointiosuuden. 

Lanseeraustilaisuus 23.8. Musiikkitalossa

Tiistaina 23.8. klo 14.00–16.00 järjestetään Musiikkitalossa Uniarts Hubin lanseeraustilaisuus. Tilaisuudessa kuulet kiinnostavia näkökulmia taide- ja luovien alojen yrittäjyyteen ja saat lisätietoa Uniarts Hub -esihautomon ohjelmasta syksyn 2022 aikana. Ilmoittaudu tilaisuuteen lähettämällä sähköposti kati.uusi-rauva@uniarts.fi otsikolla “Pre-incubator launch”. Tapahtuma on englanninkielinen.

Lisätietoa