Sibelius-Akatemian alumneihin tutustutaan Kuulolla-blogissa jälleen 24. tammikuuta alkaen

Syksyllä 2019 käynnistyneen ohjelman alumnimentorit sekä aktorit tapasivat tiistaina 14.1. väliarvioinnin ja vertaisjakamisen merkeissä.

Sibelius-Akatemia tarjoaa maisterivaiheen opiskelijoille mahdollisuuden osallistua mentorointiohjelmaan, jonka tavoitteena on tukea opiskelijoiden valmistumista ja sijoittumista työelämään, helpottaa hiljaisen tiedon siirtymistä työelämästä opiskelijoille ja oppilaitoksesta työelämään. Tavoitteena on myös auttaa luomaan henkilökohtaisia kontakteja työelämän ja Sibelius-Akatemian välille. Ohjelma on toiminut vuodesta 2013. 

Syksyllä 2019 käynnistyneen ohjelman alumnimentorit sekä aktorit tapasivat tiistaina 14.1. väliarvioinnin ja vertaisjakamisen merkeissä. 

Väliarvioinnissa palattiin niiden tavoitteiden äärelle, joita mentori-aktoriparit olivat mentoroinnille asettaneet ohjelman alussa. Muun muassa henkilökohtaisen minän ja taiteilijuuden pohtiminen, erilaisten työnkuvien hahmottaminen sekä ajan jakaminen eri asioille ovat teemoja, joiden äärelle osallistujat haluavat pysähtyä vuoden aikana.  

Väliarvioinnin ja kokemuksien jakamisen lisäksi tapaamisessa puhui työelämälehtori Laura Köönikkä aiheesta Työrooli, työn rooli ja minä.  

Ohjelmassa mukana olevat aktorit ovat kirjoittaneet omista mentoreistaan uraan liittyviä tarinoita, joita saamme lukea kevään aikana perjantaisin Kuulolla-blogissa. Ensimmäinen postaus julkaistaan perjantaina 24.1.

Lisätietoja:

Tiina Tuomikoski
mentorointiohjelman päällikkö
etunimi.sukunimi(at)uniarts.fi
puh. 040 710 4232

Lisätietoa Taideyliopiston Sibelius-Akatemian alumnimentorointiohjelmasta.