Joulukuun konserttivinkit

Joulukuussa iloitaan Global Festin rytmeistä ja rauhoitutaan joulunviettoon joulukonsertein. Tutustu loppuvuoden vinkkeihin!

Kahdeksan keikkaa Black Boxissa

MUs!!Kk!A-konserttisarja valtaa Musiikkitalon Black Boxin kolmeksi päiväksi 8.–10.12.2021. MUs!!Kk!A on musiikkikasvatuksen, eli tuttavallisemmin MUKAn, opiskelijoiden konserttisarja. Tapahtumassa kuullaan rytmimusiikin eri genrejä pääosin musiikkikasvatuksen opiskelijoista koottujen yhtyeiden esittäminä. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Festaritunnelmaa Musiikkitalossa

Global Festin rytmit valtaavat Musiikkitalon 15.–17.12. Luvassa inspiroivia konsertteja, keskustelutilaisuuksia ja pop up -tapahtumia, joissa lavoille nousee esiintyjiä ympäri maailman juhlimaan planeettamme monimuotoisuutta. Global Fest on Global Music -koulutusohjelman opiskelijoiden, opettajien, alumnien ja erikoisvieraiden jokavuotuinen festivaali. Esiintyjinä nähdään muun muassa Middle Eastern Orchestra, Global Orchestra ja Global Choir.

Joulurauhaa konserteista

Kirkkomusiikin aineryhmän kuoronjohdon opiskelijoiden joulumatinea kuullaan Musiikkitalon lämpiön lasikulmassa 10.12. klo 14. Joulumatineaan on vapaa pääsy.

Sibelius-Akatemian nuorisokoulutuksen opiskelijat esiintyvät historiallisen R-talon konserttisalissa 18.12. klo 15. Konserttiin on vapaa pääsy. Sisäänpääsy jonotusjärjestyksessä, niin kauan kuin paikkoja riittää.

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.