Joulukuun konserttivinkit

Joulukuussa juhlitaan planeettamme monimuotoisuutta kuudennen Global Festin voimin ja nautitaan sylin täydeltä joulumusiikista

Arsi Ikäheimonen

Sibelius-Akatemian joulukonsertit

Joulukuussa kuullaan yhteensä yhdeksän joulukonserttia. Ohjelmistossa on muun muassa joululaulujen maraton, SibA Folk Big Bandin konsertti, nuorisokoulutuksen matineaa ja paljon muuta!

Tutustu joulukonsertteihin

Musiikkikasvatuksen tutkintokonsertit, 8.–9.12.

MUs!!Kk!A on musiikkikasvatuksen, eli tuttavallisemmin MUKAn, opiskelijoiden konserttisarja. Tapahtumassa kuullaan rytmimusiikin eri genrejä pääosin musiikkikasvatuksen opiskelijoista koottujen yhtyeiden esittäminä. Kaikkiin konsertteihin on vapaa pääsy.

Tutustu Musiikkikasvatuksen tutkintokonsertteihin

Global Fest, Musiikkitalo 14.–16.12.

Global Fest 2022 on Sibelius-Akatemian Global Music aineryhmän opiskelijoiden, opettajien, alumnien ja erikoisvieraiden kuudes vuosittainen festivaali. Global Music aineryhmä kokoaa yhteen taiteilijoita maailman eri kolkista ja keskittyy kulttuurienväliseen vuoropuheluun ja yhteistyöhön, uuden taiteen yhteiseen luomiseen ja maailmankansalaisuuden tunteen edistämiseen. Luvassa on dynaamisia, innovatiivisia ja innostavia konsertteja ja pop up tilaisuuksia, joissa esiintyjät kaikkialta maailmasta juhlistavat planeettamme monimuotoisuutta.

Tutustu Global Festin ohjelmaan (englanniksi)