Hurraa! Vietämme 10-vuotisjuhlaa vuonna 2023! Juhlavuoden aikana keskitymme katsomaan tulevaisuuteen.

Etäopetus ja -työskentely jatkuvat 13.5. saakka

Suomen hallitus on linjannut, että varhaiskasvatuksen, opetuksen ja koulutuksen rajoituksia jatketaan kuukaudella. Tämä tarkoittaa sitä, että Taideyliopiston tilat pysyvät suljettuina ja opetus ja työskentely jatkuvat etänä 13.5.2020 saakka.

Poikkeusjärjestelyjä varaudutaan samalla jatkamaan lukukauden loppuun asti, jos epidemian rajoittaminen sitä vaatii.

Asiointi yliopiston tiloissa 

Taideyliopiston tilat ovat suljettu. Tiloissa voivat työskennellä ainoastaan tarkemmin määriteltyjä tehtäviä hoitavat henkilöt. Asiointi tiloissa tapahtuu joko erillisellä luvalla tai noutojen osalta sopimalla asioinnista etukäteen vahtimestareiden kanssa. 

Tilojen ollessa tyhjillään, kiinteistöjen vartiointia lisätään. Mikäli vartija joutuu poistamaan tiloista henkilön, jolla ei ole lupaa kiinteistössä asiointiin, laskutetaan tästä aiheutuva kustannus asianomaiselta henkilöltä.

Mehiläinen laajentaa koronavirusnäytteiden testaamista

Taideyliopiston työterveyshuollosta vastaava Mehiläinen laajentaa koronavirusnäytteiden testaamista. Henkilöstön on jatkossa mahdollista päästä testiin lääketieteellisen arvion perusteella, joka tehdään etävastaanotolla Mehiläisen Digiklinikan kautta. Arvio perustuu suomalaisten asiantuntijoiden ja WHO:n suosituksiin. 

Näytteiden otosta vastaavat Mehiläisen drive-in-testiasemat ja hengitystieinfektioklinikat eri puolilla Suomea. 

Lääkärin etävastaanottokäynnin ja mahdollisen testin kustannukset maksaa työnantaja. 

Postin toimitus

Taideyliopistoon saapuva posti toimitetaan perjantaisin Musiikkitaloon, Kuvataideakatemiaan, Teatterikorkeakouluun sekä N- ja R-taloille. Rehtorin toimiston posti toimitetaan Musiikkitaloon. 

Jos odotat kiireellistä ja toiminnan kannalta kriittistä postia, ole yhteydessä vahtimestareihin sopiaksesi postin noudosta. 

Vahtimestarit ovat paikalla maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 9-12 ja heidät tavoittaa seuraavista puhelinnumeroista:

  • M-talo: 0294474401  
  • N-talo: 0294474403  
  • R-talo: 0294474404  
  • Kookos: 0400792007  
  • Elimäenkatu: 0294474406

Taukoliikuntaohjelma henkilökunnalle ja opiskelijoille

Taideyliopistossa otetaan huhtikuun ajaksi koekäyttöön BREAK PRO -taukoliikuntaohjelman puhelinsovellus. Taukoliikuntaohjelmaa voivat käyttää sekä henkilöstö että opiskelijat. Fysioterapeuttien suunnittelema työkalu auttaa työn tauottamisessa, ergonomian parantamisessa ja työhyvinvoinnin lisäämisessä.

Ohjelma sisältää taukojumppavideoita monipuolisesti koko keholle uusien liikuntasuositusten mukaisesti.

Lisätietoja

Jari Perkiömäki
rehtori
050 384 3454