Keikkavinkkejä sibalaisilta: vinkkaajana Minna-Maarit Lash

Viestinnän harjoittelija Minna-Maarit Lash vinkkaa tulevista konserteista.

Sibelius-Akatemialla työskentelevä viestinnän harjoittelija Minna-Maarit Lash on kiinnostunut laajasti eri musiikin genreistä ja hän nauttii modernin striimauksen monipuolisista mahdollisuuksista tutustua musiikkiin ympäri maailmaa. Tällä hetkellä hänen soittolistallensa kuuluu muun muassa: Flavia Coelho, Lauren Daigle, Bic Runga, Loane Le Lendemain, Stacey Kent ja Estelle. Lue Minna-Maaritin vinkit loppuvuoden ohjelmistosta.

Sakari Oramo & Sibelius-Akatemian sinfonietta 14.11.2021 klo 19, Temppeliaukion kirkko

Maestro Oramo ja Sibelius-Akatemian sinfonietta on takuuvarma nautintoelämys! Intoa ja ilmaisuvoimaa -konserttiohjelma on monipuolinen ja mielenkiintoinen. Kirsikkana kakun päällä on Haydnin kepeä sinfonia no. 22 sekä amerikkalaisen säveltäjän Aaron Coplandin upea klarinettikonsertto.

Lue lisää Intoa ja ilmaisuvoimaa -konsertista

Soiva kieli -laulusarja: Pauline Viardot 24.11.2021 klo 19, Musiikkitalo

Sibelius-Akatemian laulutaiteen ja pianomusiikin opiskelijaesitykset ovat aina kiehtoneet minua. Konsertissa opiskelijat esittävät taidokkaasti ranskalaisen säveltäjän, oopperalaulajan, laulupedagogin ja pianisti Pauline Viardotin laulumusiikkiteoksia.

Lue lisää Pauline Viardotin konsertista

Kansanmusiikkia Taideyliopistosta: Hanna Ryynänen 26.11.2021 klo 19, Musiikkitalo

Hanna Ryynäsen konsertissa minua kiehtoo äänenvärien ja sointien tutkiminen sekä soittotapojen kokeellinen käsittely sekä improvisaation tutkiminen kolmen eri kokoonpanon voimin. Ryynänen tutkii improvisaation kautta musiikin dialogisuutta ja muusikoiden läsnäoloa.

Lue lisää Ryynäsen konsertista

Musiikkia, sitä vähän tuoreempaa

Taideyliopiston Sibelius-Akatemian opiskelijat esiintyvät vuosittain yli 700 konsertissa. Kansainvälisesti arvostetun akatemian konsertit avaavat näyteikkunan tulevaisuuden huippuartistien työskentelyyn ja tarjoavat unohtumattomia taide-elämyksiä.