Teatterikorkeakoulun opiskelijavalinnan tulokset 2024

Voit tiedustella valintakokeiden tulosta myös sähköpostitse osoitteesta teak.hakijapalvelut@uniarts.fi. Valinnan tuloksia julkaistaan hakukohdekohtaisesti 8.5.2024 ja 31.5.2024. Julkaisupäivät on ilmoitettu hakukohteiden hakuohjeissa.

Julkaisemme valintakokeiden tuloksia hakukohdekohtaisesti 8.5. ja 31.5. Voit tiedustella valintakokeiden tulosta myös sähköpostitse osoitteesta teak.hakijapalvelut@uniarts.fi.

Teatterikorkeakoulun hakijapalvelut lähettää hyväksytyille ja varasijoille valituille tiedon valintakokeiden tuloksista sähköpostitse valintapäätöksen julkaisupäivänä.

Opiskelijavalinnan tulos 8.5.

Taideyliopiston Teatterikorkeakoulun valintakokeiden tulosten perusteella alla mainitut henkilöt ovat hyväksytty opiskelijoiksi Teatterikorkeakouluun lukuvuonna 2024-2025 alkavaan koulutukseen.

Näyttelijäntaiteen maisteriopinnot (ruotsinkielinen)

Houlind Emil Lietzin
Kvisgaard Andreas Koschinski
Parkas Essi Iida Emilia
Skrudland Maria Lura *

* Ehdollinen päätös. Toimitettava todistus suoritetusta kandidaatin tutkinnosta tai muusta soveltuvasta alemmasta korkeakoulututkinnosta hakijapalveluihin 11.7.2024 klo 15.00 (Suomen aikaa) mennessä, muuten hänen osaltaan tehty ehdollinen valintapäätös raukeaa.

Ohjauksen maisteriopinnot

Chong Gua Khee

Tanssinopettajan maisteriohjelma

Björklund Camilla Maria
Kaarla Lotta Kristina
Kallioinen Emilia Leila Mirjami
Latva Pauliina Lydia
NN (henkilö ei ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen verkkosivuilla)
Mutanen Meeri Emilia
Nenonen Milla Noora Eliisa
NN (henkilö ei ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen verkkosivuilla)
Tahkokallio Annika Marianne
Tamminen Sonja Fanny Matilda

Varasijat:
1. Häkkinen Anna Elina
2. Saarilahti Sanni Maire Helmina

Teatteriopettajan maisteriohjelma

Dunaeva Aleksandra
Ihalainen Emmi Katariina
Jokela Ella Reetta Karoliina
Jumppanen Suvi Katariina
Karppanen Ilona Elsa Maria
Kasper Riikka Susanna
Kontio Aura Krista Jeminna
Linne Henna Carina
Maarajärvi Mirkka Liisa
Myllykangas Maria Helena
Nieminen Henrika Anna Sofia
Risku Milla Kristiina

Varasijat:
1. Kiprovski Filip

Äänisuunnittelun maisteriopinnot

NN (henkilö ei ole antanut lupaa nimensä julkaisemiseen verkkosivuilla)
Porola Johanna Liisa Annele

Opiskelupaikan vastaanottaminen

Myönnetty opiskelupaikka pitää ottaa vastaan viimeistään 11.7.2024 klo 15 (Suomen aikaa), muussa tapauksessa menetät sen (Yliopistolaki 38 §). Myöhässä saapuneita ilmoituksia ei oteta huomioon.

Opiskelupaikan vastaanottaminen on sitova, eikä sitä voi enää myöhemmin peruuttaa tai muuttaa. Sitova paikan vastaanotto peruuttaa automaattisesti kaikki muut hakutoiveesi. Voit ottaa vastaan samana lukukautena (1.8.-31.12.) alkavasta koulutuksesta vain yhden korkeakoulututkintoon johtavan opiskelupaikan (ks. yhden korkeakoulupaikan säännös).

Opiskelupaikka tulee ottaa ensisijaisesti vastaan sähköisesti Oma Opintopolku -palvelun kautta (https://opintopolku.fi/oma-opintopolku/). Jos et voi ottaa opiskelupaikkaa vastaan sähköisesti, sinun tulee käyttää paikan vastaanottamiseen hyväksymiskirjeen mukana lähetettävää paperilomaketta, joka tulee toimittaa täytettynä osoitteeseen teak.hakijapalvelut@uniarts.fi.

Oikaisumenettely

Opiskelijavalintapäätökseen saa Yliopistolain (558/2009) 82 §:n nojalla hakea oikaisua Taideyliopistolta. Kirjallisen oikaisupyyntömenettelyn tarkoituksena on antaa hakijalle mahdollisuus vedota päätöksenteossa mahdollisesti tapahtuneeseen virheeseen saadakseen virheellisen päätöksen korjatuksi. Oikaisumenettelyä ei ole tarkoitettu palautteen saamista varten tai lisätietojen saamiseksi valinnasta.

Valintapäätökseen voi hakea oikaisua kirjallisesti 14 päivän kuluessa valinnan tuloksen julkistamisesta.